Glcnada Bu çocuk hiç mi uyumaz gündüz uykusu yok zaten gece 12 de yattı 3.30 dan beri ağlıyor gaz çıkartıyor çığlık çığlık ağlıyor emziriyorum mama veriyorum yok ateşi de var ateş düşürücü de verdim ne yapacağım bu çocukla ya kaç saatir hiç uyumadım
Koalina Glcnada 2 yaşına giricek saatlerdir durmadan ağlıyor esiyet ediyor ramak kaldı sıyırmama yalnız değilsşn😞
Eymen___72 Glcnada bir ay 23 günlük benimki ne gece uyur ne gündüz sadece sallayarak uyur artık psikolojim bozuldu ne uyuya biliyorm ne djnlene biliyorm o uyuduğu Zamn uyyirm oda 10 dk 20 dk en fazla
Rojdaa Koalina Aynıyız valahi 1 saattir durmadan ağlıyor. Ağrı kesici verdim yok. Babasının kucağında sadcee duruyor bana da gelmiyor öylece ağlıyor babasinda. Arada bir gaz çıkartıyor. Herhalde karnın ağrıyor
Glcnada Eymen___72 aynen bende öyle büyüdükçe düzelir dediler daha kötü oldu o uyurkende ev işlerimi yapıyorum dinlemiyorum Bile uykusuzluktan ölücem
Eymen___72 Glcnada bna 40 ciksinn düzelir dediler çıktı aynı sünnet yap dedier yaptım aynı degisen tek şey eskiye göre daha çok aglamsi ne yapcm bilmiyorum bu saat oldu hala uyanık
Berydeniz Benim 19 aylik 10:30 uyudu 2de uyandı şuan a kadar hala oturuyoruz bazen Allah evlat değil direkt doğduğu andan itibaren dert veriyor kimisini engelli olarak kimisini böyle sorunlu bir bebek olarak benim bu hayattan çıkardığım tek sonuç bu