Essin Merhaba anneler 2 aylık 6 günlük bebeğim var, her emzirmeden sonra kusuyor . Çok şükür kilomuz yerinde ister istemez tedirgin oluyorum. Bu geçici bir süreç midir. ?
Deletedmom113 Essin reflu olabilir dik emzirmeye calisin yatagi biraz yukseltin bas tarafını emzirdikten aonra hemen yatirmayin muhakkak gazini cikarin cok g.olsun
AmineHafsaninAnnesi Essin Deletedmom113 dediklerine katılıyorum 😊 benim bebeğim de sürekli kusan bir bebekti. Çok zordu günde en az beş kez üst değiştirirdik hem onun hem benim. Fışkırarak kusardı halı koltuk her yer battı o zaman diliminde çok ağladığımı bilirim sinirimden 🙈 şimdi olsa takmam o kadar ama insan çok üzülüyor evet ve korkuyor. Bana doktor kilo alımı çok iyi kusmasında bi şey yok deyince çok kızardım. Şimdi 6 ay doldu hamdolsun gün aşırı bir kez falan kusar :) azalıyor azıcık sabır
mcansum Essin bxde öle 2 ay 10 gün dktr gazı vardr dedi bnfe arastrdmgazı olunca oluyormus htta suan sana yazarken yprumum yarım kalfı bu yuzden süt banyodu yaptk 😁
Deletedmom113 AmineHafsaninAnnesi benim ileri derece reflu vardj bidr fiskirarak atrdi kilosu iyiydi ama her yesigini atinca korktuk kilo kaybi olur diye ilac tedavisi verdi dr
Essin AmineHafsaninAnnesi teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, ister istemez endişe duyuluyor tecrübesiz anne olarak 😊içim rahat etti mesajınızdan ötürü 😊
BalAselin_Annesi Benim kızımda bir iki ay öle ara ara ağız dolusu kusuyordu. Her emzirmeden sonra hatta emzirme arasında gazını çıkardım mutlaka, bide 45 derece acıyla emzirmeye çalışıyorum, yatağın baş kısmında biraz yüksek, şuan daha ii sukur
Essin mcansum yaa kıyamam 😊emzirirken yarıda kesip gazını alıp devam ediyorum takı kucağıma alınca baştan aşağı beni de kusuyor inşallah geçicek bu zamanlar da 😊 sağlıkla büyütelim inşallah 🙏
AmineHafsaninAnnesi Essin emin olun sizden farkım yoktu tecrübe konusunda :) ama geçiyor büyüyorlar ya.. hem de çok çabuk hiç anlamıyorsunuz ♥️