Zeynep2035 Anneler bebegim cok kusuyo bugun 8 oldu kusmasi atesi yok uyumuyo sadece nedendir acaba üşütmus olabilir mi.
Gulkizim Zeynep2035 dün gün boyu benimki de kustu ama ateşi çıkmadan acile götürmek istemedim malum salgın var iyice hasta etmeyelim oralarda diye. Doktor arkadaşımla görüştüm o da iyice gözlemler başka ciddi farklılıklar huzursuzluklar görürsen götür demişti. Çok Huzursuz değilse acile görürüp iyice riske atmayın isterseniz. Yine siz bilirsiniz ama ateşi de yoksa evde geçebilir.
buselidunya Zeynep2035 dediğiniz gibi üşütmüş olabilir ya, zaten salgın var bence bi acile götürün içiniz rahat etsin🙏🏻
Gulkizim Zeynep2035 çok şükür. Sabah bizimkinde vardı ateş soyum düşürdüm baya ama kusmaya devam ediyor. Sizin nasıl oldu kusmasnı devam ediyor mu?
Zeynep2035 Gulkizim vallahi bugün kalca ultrasonu na götürdüm kalcam iz cikik sinirdaymis üşütmus midesini atesi yok kusuyo emdikce
Gulkizim Zeynep2035 kaç dediler ki değerleri? Mide üşütmesi için bişey dediler mi şöyle böyle yap diye?
balpetegimeto Benim bebeğim 4 aylık hep kusuyo her gün emmeden sonra mamadan sonra kontrolde doktora söyledim ayrıntılı usg çekti gazdan dolayı dediler çok fazla gazı olduğu için çıkaramayıp kusuyormuş öyle bi şeydir belki
Zeynep2035 Zeynep2035 sag sol bunlar migde üşütmus gazdan dolayo oluyo gazini cikaramayinca mecburen agzindan kusuyo dedi burnundan gelirae reflu olurmuş
Gulkizim Zeynep2035 geçmiş olsun. Ama erken fark edilince düzeliyor bi kaç müdahale ile. Çift bez kullanımı vs. Korkmayın. İnşallah çıkık olmadan toparlarsınız