Ayse12345 Merhaba anneler ben 34 haftalık doğum yaptım şuan bebeğim 5 aylık 2 ay sağarak sütümü verebildim sadece çok zayıf sadece 5 kg ve sürekli hasta istanbul içi kızıma süt anne arıyorum bizimle sütünü paylaşmak isteyen var mı ?
Ayse12345 Denizfdn Allah razı olsun düşünmeniz bile okadar güzel ki rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşAllah 🙏
Ayse12345 Mercimek_Alp çok teşekkür ederim güzel kalbiniz ve düşünceniz yeter bu mübarek cuma gününde Allah razı olsun düşünüp yazmanız bile Umut verici ❤️🙏
Mercimek_Alp Ayse12345 Rice ederim ne demek Rabbim tüm bebeklerimize sağlık versin onlari bize bağışlasın 🤍
Kuzeyyildizi93 Ayse12345 merhaba hala ihtiyaciniz var mı eğer varsa bana ulaşır misiniz maltepede oturuyorum
Ayse12345 Kuzeyyildizi93 evet hala kimseyi bulamadım yazdım bi kaç kişiye fakat ya tarihler geçmiş yada görmüyorlar mesajımı
Kuzeyyildizi93 Ayse12345 telefon numaranızı yazar mısınız size süt ulaştırmak istiyorum yazdığınızda sizi arayacağım benim kızım meme reddi yaptı malesef ne yaptıysak sütleri kullanamıyoruz anne olarak ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. Sizin isinize yaramasini isterim sütüm çok yok ama sizin için çıktığı kadar biriktirmeye çalışırım ulaşın bana lütfen
icedearth Ayse12345 süt arıyorsunuz akıl veren dolu allah sabır versin 😅 istanbulda olsaydım seve seve verirdim faydası olup olmayacağını sütü bulup besledikten sonra görürsünüz zehir değil sonuçta acil şifalar
Ayse12345 icedearth okadar güzel yazmışsınız ki Allah razı olsun duygularıma çok güzel tercüman olmuşsunuz. Olsun güzel düşünceniz yeter güzel kalbiniz yeter ömrünüzü güzel kalbiniz gibi güzelliklerle geçirmenizi dilerim ❤️❤️
Fasulye12 Ayse12345 üstte kalsınn, inşallah Süt anne bulursunuz 🙏🏻 Allah sabır versin bir de akıl verenlerle uğraşıyorsunuz 🤦🏻♀️