Elifyavux Bebeğim 3 ay 14 günlük 4. Atak dönemi tam ne zaman başladı? Neler yaşadınız? Tam uykularını düzene sokmuştum ki şuan asla gece uykusuna geçmiyor. Atak haftasında mı sizce ?
Canss3535 Elifyavux yani ben googleden atak hesaplama yazdım şuan atak haftası icindeymsz bitmesine 21 gun var 3 ay 20 günlük
Linaninannesi59 Elifyavux benimkidee 3 ay 16 gunluk dediğiniz gibi gece asla uyumuyor 2 saattır uyutmaya calışıyorum atak haftasındayız
Canss3535 Elifyavux atak hesaplama yazin oraya doğduğu tarihi değil doğması gereken tarih mesela benim kızıma doktor 20 Eylül dedi ama 24 eylülde doğdu ben hesaplama yaparken 20 eylülü baz alıyorum öyle olması gerekiyormuş
Elifyavux Canss3535 10 ekimde doğması gerekiyordu 1 ekimde doğdu bende 10 ekim olarak baktım atak haftasıymış 8 gün geçmiş 6 gün kalmış 😁
Zzuullaaall Birtek biz mi böyleyiz diye düşünüp sinirlerim bozuluyordu kaç gecedir. 3 ay 17 günlüğüz üç gecedir 02.30 dan aşağı uyumuyor gerçi normal zamanda da 01.00 dan önce uyumazdı. Gündüz desen yine öyle asla uykuya dalamıyor
Elifyavux Zzuullaaall bizde öyle normalde de uyumazdı da biraz düzenleyebilmiştim uykularını aslında 😩
Zzuullaaall Elifyavux aynen bizde saat 01.00 a şükrediyordum ama şuan aşırı bir gerileme yaşıyoruz+ kolik bebek 😩😩😩