aysell44 bence canım beklemeden acile götür benimde bebeğim 17 günlükken burnu tikaliydi çok hiriltisi vardı uykusunda daha derin araba motoru çalıştırır gibi hiriltisi vardı uyanikken uyuduğu kadar olmuyordu neyse çocuk nefes almakta zorlanıyor diye acile götürdüm araştırma hastanesine bisi yok ama yenidogan olduğu için yatması gerek dedi yer olmadığı için covid testi yapıp sonuc çıktığında pozitif yada negatif farketmez test sonucu olmadan yatış almazlar ondan dedi çocuk devlet hastanesinin aciline götür dedi neyse ertesi günü sonuç negatif tabi bende götürdüm bana dediler ki bu çocuk akciğer enfeksiyonu zatüre salgindan kaynaklı olmuş salginin yan belirtili diğer hastaliklari buymuş anlamamışız tabi akciğer enfeksiyonu bir diğer açılımı çok ağır zatüre den 1 hafta yenidogan yoğun bakimda yattı anlattım ama senin bebeginde bu var demiyorum olabilir salgın deli gibi geziyor ortalıkta canım götür hastaneye için rahat etsin cocukda rahat etsin en azından ve 20 günlük diyorsun bekletmeye gelmez doktorum dedi ki bir anda hiriltidan ciğerleri kapanabilir burnuda tıkalı ya belki kapatmayadabilir test sonucu çıkana kadar gözünün önünden ayırma nöbetleşe çocuğa bakın Bi anda kapanır ciğerleri dedi o yüzden sonuç çıkana kadar ayirmadik gözümüzün önünden tuvalete bile eşime sen bak diyodum öyle nöbetleşe baktık kusura bakma uzun oldu canım ama bebeğin 20 günlük riske atma götür neyin nolcagini bilemezsin bebeğini sen daha iyi bilirsin ama Bi anne tavsiyesi olarak hirilti bile bekletmeye gelmezmiş eğer gidersen hastaneye bana bilgi verirmisin bebisini merak ederim çok geçmiş olsun canım inşallah bir şeyi yoktur benim başıma geldi Allah düşmanım başına vermesin Rabbım hiç bir evladı annesinden ayirmasin