Ayca77 Kızlar aranızda emziripte uyuz illeti için krem kullanan oldu mu? Ne kullandınız? Ya teyzem uyuz olmuş bize geldi bende psikolojik mi bilmiyorum kaşınmaya başladım, 3 aylık bebeğim var, kafayı yemek üzereyim🤦🏻♀️
Sleepwalker Ayca77 Butun yattiginiz yastiktan yorgana hepsini yikayin evi dip köşe temizle dezenfekte et yoksa gecmez duş alin nereye degdiyseniz temizleyin ic camasirlarinizi yıkayın yoksa gecmiyor
Zehra04 Ayca77 ben ve 4 aylık bebeğimde uyuzuz şuan ve gecmiyo kaç doktor değiştirdim çocuğum mahv oldu ne yaptıysak geçmedi gecmiyo gene doktora gidicez
MutluYaprak Ayca77 cildiye doktoru karışım yazıyor geçmezse veya alerji yaparsa içerisindeki maddeleri değiştiriyor , beyaz vazalin ve kükürt karışımı yaptırabilirsiniz eczaneden
Chngrmom Ayca77 Şu an eltim aynı durumda ben bize bulaştı diye evham yapıp hastaneye koştum enziriyprum bebeğim 17 aylık wilkinson krem verdi aile boyu 3 gün boyunca sürünün sonra yıkanın dedi araya bir hafta girdikten sonra 3 gün daha tekrarlayın dedi kremin kokusu aşırı berbat ve çok kurutuyor ama bebeğe zararı yokmuş eltimde kullanıyor baya işe yaramış ama temizliğe de çok dikkat etmek lazım bizde yokmuş şükür islikmiş oğlumdakiler umarım çabuk atlatırsınız 🙏
Sleepwalker Ayca77 Krem kullamadim ben onu bilemicem canim emziriyordum bende temizlikle duşla oyle cektik ama doktora gitsen iyi olur krem yada ilac karisimi verirse iyi olur
Ayca77 Sleepwalker ya şu illeti konuşunca bile kaşınasım geliyor sirkeye buladım resmen kendimi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deleltedmom_69 Zehra04 çocuk doktoruna goturmenizi tavsiye ederim bende cok çektim oglumdan bacaklari kasiniyodu yara yapti hep kaac tane doktora goturdum hepsi uyuz dedi geçmedi bugun cocuk doktoruna götürdüm ordaki doktor cildiyeye yonlendirdi cildiye hemen baktı egzama bu dedi krem felan verdi insAllah geçer bu sefer 3 hafta sonra tekrar goturcem
Glcnbc Ayca77 kardeşimlerde olmuştu tuzlu su yaptı halıları komple süpürüp kaldırdı hergün üst değiştiler nevresim değiştiler hergün ev komple süpürüp silindi sürekli ev havalandı filan zor iş 1 ay uğraştılar geçti şükür
Zehra04 Ayca77 bebeğimin ilk önce elinde su toplanmış küçük sivilceler gördüm sonra bütün vücudunu kapladı felaket durumdaydi vücudu ve son gittiğim cildiyenin verdiği kremler iyi geldi ayın 25de bir ayımız tamamlanıyor üste gene gidicez
Zehra04 Deleltedmom_69 ben cildiyeye gittim zaten bir aylık tedavi verdi oğlumun yaraları geçti ama ara ara yeniden çıkıyo bende de kaşıntı vs var ayın 25de gidicez
Ayca77 Glcnbc tuzlu su da mı etkili bende sirke kullanıyorum 🤦🏻♀️ kaşındığımda bende varsa bebeğime geçecek diye korkuyorum psikolojik çöküşlerdeyim🤦🏻♀️
Gamsee0952 Az önce çok eski bir gönderi okudum tekrar yorum yapılmış denk geldi uyuzla alakalı herkes laviaderm kremi söylemiş bebek için yetişkin için ayrı bir araştırır mısınız rica etsem sizi o postta etiketlicem okursunuz
Glcnbc Ayca77 varsa geçecek zaten tuzlu su kesin çözüm birde sütyenlerin iç kısmındaki dikiş yerlerini iyi ütüleyin
Ayca77 MutluYaprak vücudunda böcek olduğunu düşünmek kadar kötü bişey yok 😭😭 inşallah uyuz değilimdir mecbur gideceğim doktora 😭
Deleltedmom_69 Zehra04 benim oglumunda oyle isde canim gidiyo sonra tekra çıkıyor alerji testi istedim geçmezse yapicak
Zehra04 Deleltedmom_69 uyuz çok pis bi şey yani gecmiyo ve bulaşıyor kıyafetlerden çok geç temizleniyo çok zor ya