Prensesannesi27 19 aylık kızım var hapşırıyo birazda burun alintisi var bikac saatten beri byle uyuttum öksürmeye de basladi usuttu sanırım ne yapabilirim acaba bunun için barsa öneriniz yazın lütfen öksürüğü uykusundan uyandiriyo 🙏
Derin097 Prensesannesi27 zencefili minik doğra cezvete suyu koy içine bal limon üçünü kaynat süz 2güne bişeyi kalmaz inşalalh anında kesiyo
OznurK Prensesannesi27 çok kötüyse doktorunuza gidin eğer evde geçirmek istiyorsanızda oldugunuz yeri 5 dk havalandırın burnu cabuk tıkanıyor yemeden önce mutlaka açın serum fizyolojikle ilaç kullanmadım ben busefer zahter(dağ kekiği ) elimde vardı sabah akşam cay kaşığı ile verdim düzeldi çok şükür kendimce yaptığım yöntem böyle:)
Sleepwalker Prensesannesi27 Yatmadan once bir kasik pekmez oksuruge birebir benim bebegimde de olmustu bogazini yumusatiyor ustune su icmesin pekmezi yesin yatsin
cilemm_karasu Prensesannesi27 sabah uyandığında ilk olarak tereyağını eritip içine pekmez katıp içirin . Gün içerisinde de keçi boynuzunu kaynatıp içine 1 kaşık bal atıp içirin . 1 litre suya 7 adet keçi boynuzu yeterli oluyor . Hafif ılısın balla karıştırın hemen kesiyor . Şifa olsun ins 🙏
OznurK OznurK zencefil bal ıhlamur alerjisi yoksa biberona yapıp verebilirsiniz doktorlar söylüyor su ile karıştırıp sanırım araştırırsınız
Biranne_birbebe Prensesannesi27 uyurken burnu tıkanıyorsa baş ucuna soğanı ortadan bölün üzerine bi kaç karanfil batırıp koyun nefesini açar rahatlatır. Öksürük içinse küçük bir kavanozun içine bir kaç tane sarımsağı bıçağın yan tarafıyla ezip üzerini biraz geçecek şekilde zeytinyağını ekleyin bir gün bekletip bebişinizin ayaklarının altına sürün faydası oluyor. Ayriyetten nane limon içirin rahatlatır biraz ❣️🌸