Tugceguldal Merhaba çok güzel bir konu ile geldim size 😅 Yarın 3 buçuk aylık bebeğim sünnet olacak. Ama pipisi beze yapışmaması için ne yaptınız anneler fikir verir misiniz.
1ana1bebe Tugceguldal krem sürdüm, doktor yazmıştı beze denk gelen kısıma sürülüyor ama adını unuttum sarı renkte
Hatice__31 Tugceguldal canim sünnet olduğu gibi direk baglamami söyledi biz evde sünnet ettrdik, beze direk değdi
gvseyfi Tugceguldal Benim oğlumda 6 aylık yarın olucak sünnet için kilotlar var kilosuna göre ben onlardan aldım ☺️
1kiz1oglan- Bi krem veriyorlar sürekli ondan sürüyorsun zaten kuru kalmıyor bide ben zeytinyagi da damıtıyordum hep
Serenaycaner Tugceguldal bizde 3 aylıkken yaptırdık sünnet bizim doktorumuz karton bardak koydurmuştu üstü kesik bir şekilde 3 gün
aslansmomm Tugceguldal ben 52 günlükken yaptırdım ilk 3 gün pet bardak koyduk her alt açmada yeniledik ve 2-3 saatte bir krem sıktık pipisine hiç kuru kalmadı, idrarla birlikte çok hızlı iyileşiyor zaten sonrasında beze temas ettiğinde bile rahatsız olmadı