Damlardd Kızım 11 aylık papatya çayı vermeye başladım ikinci defa olacak uyku kalitesi artsın diye ama kaç ml vermeliyim bilmiyorum az önce 75ml verdim ne kadar vermem lazım
Ayseege6156 Damlardd 1 aylık bebeğe papatya çayı mı veriyorsunuz? Allah aşkına yapmayın şöyle şeyler ya daha çok minik 🤦🏼♀️
fresh_mom Damlardd 75ml birde ne cesaret bir ili çay kaşığı olsa neyde derim belki ama 75 ml fazla ve anne sütü harici birşey almaması gerekir
75kinalikuzu Damlardd çok tehlikeli allah korusun dr lar kesinlikle6 aya kadar bitki çayı vermeyin diyorlar 6 aydan sonra sadece 2 yaşına kadar ıhlamur verilmeli
Ayseege6156 Damlardd 😬😬 yinede verme bence canım daha yaşını bile almamış böyle bitki çayları bebeklere göre değil he eğer çokta vermek istersen 1-2 çk ver yani 75 ml çok bence kendi fikrim 🌸
Sarikuzumalp Damlardd Hiç vermemelisiniz. Bitki çaylarının direk olarak ayına uygun olmayan bebeğe verilmesi çok zararlı. Sizin bebeğiniz çok küçük birde 75ml verdim diyorsunuz çok fazla 🤦♀️
Dedimolabilir Damlardd ihlamur disinda bisey verme emiyorsa sen ic papatya cayini fayda eder yine ben iciyorum hala 11 aylik benim kizimda
Sarikuzumalp Damlardd Hadi rakamla yazsan klavye yazmamış 1 koymayı unutmuş derim harfle yazmışsın bide nasıl başardın😂 uykusuz bi anne olduğun netleşti 😂😂
Deross Damlardd bitki çayları beklerin karaciğerini yoruyormuş ilaçlar gibi tv de bir doktor söylemişti
semaahmet Damlardd rezene dışında hiç bişey vermedim oda bebekken vermiştim duan14 aylık çay dahil vermedim papatyayi sen iç kuzum onun için çok küçük