Aysemete Bebeklerde gaz sıkıntısı ne zaman başlıyor kızlar?? Bebeğim iki aylık olacak başlar diye korkuyorum..
Aysemete Muges4 bugün biraz gazı oldi ev soğuk tu bide mamasını soğuk yaptim gibime geldi hemen migdesi ni usuttu çok ağladı acaba bu yüzden mi diye düşündüm yoksa gaz sorunları mi başladı diye düşündüm
1kiz1oglan- Şimdiye kadar gazdan yana sıkıntınız olmadıysa dahada öyle birden olmaz bnce , gaz yapan yiyecekleri dikkatli tüketirseniz bisey olmaz insallah
1kiz1oglan- Aysemete midesini üşütmüş olabilir , gazdan şüphelenirsen rezene çayı bi kaç çay kaşığı verebilirsin
Tweetyy Aysemete masallah ne guzel başlamamış. Genelde 15 gunden sonra basliyomus, bizimkide 15 gunde başladı
Necla123 Aysemete zor vlh gazdan dolayı şuan meme reddi yaşıyoruz mama içiyor doktorumuz maflor Diye bir damla verdi bu biraz dha iyi geldi sanki bize bklm i
emirinannesi3434 Aysemete 15 günlükken başlıyor yavaş yavaş, 2aylık olmuş olmadıysa olmaz inşallah şimdiye kadar
Aysemete 1kiz1oglan- sanırım usuttu canım maması biraZ soğuktu hemenn dokundu yaa kimyon kaynattım iki kaşık verdim
emirinannesi3434 Aysemete ben 15.günden itibaren çektiğim için biliyorum. Siz yinede doktora görünün isterseniz