Dilaratkn555 Merhaba kızlar doğumdan sonra alınan 300 tl doğum parası ne zamana kadar geçerli benim bebeğim 2 aylık oldu gitsem alabilirmiyim?
Balkupum2505 Dilaratkn555 alorsin bacim ben sogumdan 1 ay sonra süt parasi icin gittigimde onuda verdiler
asiltonunmommysi Dilaratkn555 2 aylıktı bende başvuru yaptığımda 3 aylıkken de yatmıştı aldım 1 aya yatıyor
Sum098 Dilaratkn555 E devletten kontrol edin ve arayın gerekli yeri benim yatmıştı mesela ama e devlete geç düşüyormuş yatmış haberim yok
Dilaratkn555 Balkupum2505 süt parası ben alabilirmiyimki hiç sigortam olmadı çünkü hayatımda ve eşiminde sigortası yok şuan cezaevinde kendisi
1mom1babyy Minikanne77 ben süt parası almadım ama kızım 2 yaşında şimdi gidip alabiliyor muyum peki? İnternetten araştırdım ama bulamadım
Sevvedaa Dilaratkn555 ben devlet memuru olduğum halde alabiliyormuşum. Sormak için aradım telefondan başvurumu aldılar hemen. Ocak 20 den sonra PTT sen alabilirsin dediler bekliyorum bakalım alabilecek miyim.
1kiz1oglan- Şimdiye yatmıştır gidip hemen çekebilirsin e devlettende görünüyor ptt adına biseyler yazıyordu benimkinde
Balkupum2505 Elif3425 biz hic başvuru yapmadik hastane sisteme giriyormuş cnm. Süt parasi ayri dogum yardimi ayri 203 tl süt parasi almistim 2020 de suan artmistir
1kiz1oglan- Aselmira21 doğum parası yada ptt yaz arama kısmına inişinden biri olması lazm tam hatırlayamadım
elifali64 TlhErva65 Doğum raporunun olduğu sürece alırsınız başvuru yapın 5yıla kadar alma hakkınız var süt parası ve doğum parasını
bal_kizin_annesii Sehereee başvuru yaptıysan süresi geçmiştir 1 yıl içinde alınması lazım eğer yapmadıysan henüz bir bilgim yok 144 arayıp öğrenebilirsiniz
bal_kizin_annesii Dilaratkn555 Alırsın canım benimki de 2 aylık 9 Kasım’da doğum yaptım 17 Aralık’ta yatmış e devlette 17 Kasım 2022 kasıma kadar süresi var yazıyor