Hatice__31 Kızlar sleppy külot bez kullanan varmı indirimdeydi aldim da külot bez hic kullanmadım kullanıp memnun kalan var mı?
Minigimm1 Hatice__31 biz kullandık bir ara ama beli sıkıyor gibi geliyordu bana o yüzden yukarıdan az yırtıp katliyordum kolay oluyordu bir yerde ama geri cırtlıya döndüm o daha iyi diye
buradanbiratligecti Hatice__31 kullAnımı kolay beli lastıklı oldugu ıcın bebegı darlamıyor . Guzel bez cırtlıdan tek farkı gıyımı ve duruşu
kahvekolikk Hatice__31 sleppy extra külot bez kullanıyoruz beden olarak bir tık küçük lastikleri sıkıyor oğlumun göbeğinde falan iz çıkmış oluyor ama ben memnunum giydirmesi çok rahat
nur-nr_123 Hatice__31 ben ilk baştan beri sleepy kullanıyorum 3 aylıkken başladık külot beze 23 aylık hala kullanırım külot bez dışında cırtlıyla rahat edemedik
deniz-95 Ben memnunum. Geceleri kullanıyorum daha çok, gece uykusunu bölmemek için altını değiştirmiyorum.
Hatice__31 deniz-95 internette yorumları okudum biraz önce herkes baya kötü yorum yapmıştı umarım öyle olmaz , cevabınız rahatlattı beni sagolun
elifizm Kullanıyorum, kolay oluyor giydirmesi ,çıkartması da kenarlardan cırtları yırtıyorsun bu kadar. Benim bebem öık haraketli bana kolay sevmeyende sevmiyor bu bezi
Birmartannesi Hatice__31 o yorumlar sanırım sızdırdığı için külot bez çok rahat hele bebeğiniz hareketliyse ayaktaysa falan
emirinannesii bende kullanıyorum 1 haftadır memnun kaldım baya yatmadan iyice pişik kremini sürüp giydiriyorum 15 saate kadar garanti veriyor sleepy. gece 11:30 gibi giydiriyorum ertesi sabah 10a dogru değiştiriyorum
emirinannesii Hatice__31 en güzeli valla ilk 3 ay gece 1 kez en az değiştiriyordum uyandırıp simdi hic ellemiyorum o uykusuz gecelerden sonra 😁
Hatice__31 Birmartannesi oğlum çok hareketli asla onu bağlamama izin vermezdi zor bela ayakta bağlardim