Hanifeckr Kızlar hayırlı geceler. Bebeğim 4ay 19 günlük ama sürekli parmak emiyor vazgeçiremedim başına gelipte bıraktıran var mı acaba? Beni bu kadar emmiyor desem yeridir 🤦♀️
Caganbal Hanifeckr oğlum da o aylarda emiyordu , doktor emzik tutarsa bırakır ama şimdi emzik tutması geç oldu dedi . Ben emziği tutturabildim ve bıraktı parmak emmeyi . Ama dişi çıkıyormuş emmesi ondanmış doktor anlamamıştı . Kontrol ettiniz mi dişini
Sedaekrem Hanifeckr bıraktırma canm o su an kesif surecinde dogal Bı sırukulasyon bu durum dokunarak emerek kesfedıyor dunyayı
Hanifeckr Caganbal ettim pek sertlik yok şuan ama inanılmaz salyamız akıyor arada emzik veriyorum ama tutmadı benim kız çok nadiren canı isterse emiyor.
Caganbal Hanifeckr yani dediğim gibi ne zamanki emziği tuttu o zaman bıraktı ben de çok kafaya takmıştım ama bir dönem olabiliyormuş bu geçici de olabilir
Tuba Hanifeckr yok doymadıkları için yapmıyorlar, benimkisi genelde kendini öyle rahatlatıyordu emme refleksi olduğu için🤷🏼♀️ Biri 4 aylıkken bıraktı emmeyi, diğeri de 7 aylıkken bıraktı
Elifarslan Benim oğlum 7 aylik hala parmak ayak çorap be bulursa emiyor dişi çıkıyor bide buaralar herseyi emmek ısırmak istiyor