Aselask34 gamze1ovec memede hiç sınır koymadım ne zaman isterse emzirdim. Şu an 14 aylık ve canı istediği sürece emiyo buda gündüz de gecede milyon kez demek oluyo🤣
buselidunya gamze1ovec Kızım 13 buçuk aylık, günde 3-4 kez emziriyorum ne biliyim canı istedikçe veriyorum diyim😃
gamze1ovec Aselask34 ya benim sorma nedenim benim kızım günde 3 kez emiyor gece 2 kez emmeyi bırakacak diye korkuyorum daha 10 aylık zorlamıyorum hep deniyorum ağzında tutmasını ama yok feryat figan
Aselask34 gamze1ovec belki diş sıkıntısı falan vardır canım . Sen teklifini yap sürekli inşallah bırakmaz çünkü daha küçük ama bırakırsada üzülme 10 ay da olsa emdi ☺️Mesela benim bi önceki bebem sadece 6 ay emmişti
t_bulut Aselask34 daha şimdiden nasıl ayırcamı düşünür oldum oyun oynarken bianda emesi geliyo emziğini çıkarıp yanıma koşuyo 2 fırt alıp emziğini geri emmeye devam ediyor 😂😂😂
Aselask34 t_bulut aynen benimde tek derdim bu oldu nasıl memeyi bıraktırıcam 🤦♀️Gerçi 2 yaşına kadar emsin diyorum ama şuda bi gerçek büyüdükçe iyice bağlanıyor gece uyku yok gözü kapalı emmeye kalkıyo sürekli işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun😁
t_bulut Aselask34 benmde planım 2 yaş zorlarsa buçuğa kadar gider ama sonrasında kesmek daha da zor olucak amin ecmain 🤲🏻🤲🏻🤲🏻