Son123 Cici bebe yapmak istiyorum tarif araştırdım ama kafa oldu bir milyon kimi diyor pekmez koyun hamuruna kimi diyor pekmez ısıya maruz kalınca kanserojen olur. Kimi diyor bir bardak pirinç unu kimi diyor onu kullanmayın. Kafam gerçekten karıştı evde yapan var mı siz neler koydunuz
TheBaby Son123 Ya varya tıka kulaklarını. Herkes çok organik çünkü. Yazdıklarını çoğu uyguluyormu emin değilim. Çoğu bence formda linç yememek için yaptıklarını yazmıyor. Hangi tarif hoşuna gidiyorsa onu yap
merveguven Son123 Merhaba. Pirinç unu olarak tam pirinç unu veya organik pirinç unu kullanırsanız daha sağlıklı. Pekmez yerine hurma özü veya keçiboynuzu özü ile tatlandırabilirsiniz güzel yakışır. E bebekte satılıyor hem de.
Seymayusufalim Pekmez ısıya maruz kalmamalı faydası yok zararı var koymayın bende koymuyorum, pirinç unu koymuştum tabi pirinçte aslında çok faydalı değil ki unu niye faydalı olsun ama ben tarifte var diye koymuştum snaa kalmış…
Son123 Seymayusufalim pekmez olmayınca da tatlandıran bişey yok yağ ve un oluyor tadı nasıl oldu bebeğiniz sevdi mi
Seymayusufalim Son123 meyve koyabilirsiniz benim ki sabah kahvaltı da yiyor avakado peynir elma yaptığım bisküvi bu şekilde harmanlayıp veriyorum daha 6 aylık küçük böyle yiyor ama siz eline vereceğiniz için meyve ile tatlandırın daha faydalı olur
Medusafer Son123 ben tatlandırmak icin muz koymuştum tam buğday unu yulaf onu keçiboynuzu unu bunları karıştırarak yapıyordum