AntiFilozof yogurt yada muz
Balkupum2505 Yogurt sogukmu sicakmi veriyorsunuz
AntiFilozof Aksam yemegini 6 -7 arasi yiyor ona ozel genelde, evin yemeklerini yemez.. 9 gibi 240cc mama icip uyuyor.. 2 yasi gecti benimde en buyuk derdim mamayi biraktirmak ama yook..
HonKiPonKiDoNiNo benim kizimda 28 aylik olucak oda mama iciyodu nasil biraktircam diyodum sonra bi kac kere sut verdim sute alisti simdide yatmadan sut iciyo bir aydir mamayi biraktik
HonKiPonKiDoNiNo bizimde oyle uyku oncesi ve uysndğnda mama 7 gbi yrmek yiyor
HonKiPonKiDoNiNo hiç vermeyin kendiniz kesin.mama yaşını geçmiş.ortadan kaldırın emin olun siz vermezseniz istemeyecek.ben bı kere de kestim. 1 2 gün zor olur hem size hem ona ama sonra unutur.bizde reflü çıktı saat 7 den sonra yemek bile vermiyorum.ilk günü dolaba yapışmış ağlıyor başka teselli edecek şey verdim.mesela bı çubuk yedi sakinleşti.sizde öyle yapın sakinlesir
HonKiPonKiDoNiNo Gece uyanıyo mu pekı tekrar mama içmek için kaça kadar duruyo uyumadan önce içtiği mamayla
HonKiPonKiDoNiNo ay ne güzel mama içiyor. Benim kızım 8 ayını dolduracak ek gıdaya başladı başlayalı mama içmek istemiyor. Sütüm de yok.
HonKiPonKiDoNiNo biberonun içine süt ve cicibebe at çalkala ver.sğtün tadına alışınca tek süt verirsin
HonKiPonKiDoNiNo benim kızım da oğlum da ağızlarına sürmediler hzır mamaları. İlle ben evde patates havuç haşliycam da yicekler 🙈 şükrolsun bu güzel bişiy Ama bazen de hazır şekilde hemen hazırlayıp yedirmek istiyorum olmuyor. Akşam yatmadan eğer açsa irmikli cici bebeli mama yapıyorum onu yiyip yatıyor kızım . Oğlum artık 3 buçuk yaşında , o akşam yemeğini yemiş oluyor.
HonKiPonKiDoNiNo konuşarak bırakırabilirsiniz bence anlayacak yaşta benim oğlanda mama mama diyr tutturdu bir buçuk yaşında mama bitti alınca içeriz şimdi uyku vakti dedim sürekli alıştı artık istemiyo 🙂
HonKiPonKiDoNiNo Aynı durumdayız gel sarılalım 😊🤗
HonKiPonKiDoNiNo benim kızımda şubatın 4 ünde iki yaşına girecek sadece uyumadan 240 cc mama içiyordu ama o mamayı içeceğini bilmesi akşam yemek yememesine sebepti. Bi gün açtım dolabın kapağını bak annem dedim mama bu kadar kalmış ve bitince bir daha almayacağız dedim tamam dedi sonra 3 gün sonra mama istedi açtım dolabı kutuyu gösterdim bak bitmiş dedim eşime niye almadın dedim markette kalmamış dedi ve baya üzülmüş gibi yaptık nasıl bitmiş of puf dedik ben sana ballı sür yapayım mı dedim yap dedi yaptım verdim ve şimdi önce mama diyor sonra mama bitti süt diyor ve çok şükür güzelce içip uyuyor. Sütü annemin keçisi var ondan alıyorum. Belki size de bir faydası olur diye yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
HonKiPonKiDoNiNo gündüz uyuyor mu acaba benim kızım dokuzda uyuduğunu görmedim 9 da uyusa gece 3 te kalkıp oturuyor genelde . Mama yerine süt veriyorum bende
AntiFilozof akşam yemeğini yemiş oluyoruz sonra çay saatimiz yanında ne varsa kuruyemiş kek ne varsa kızımın yatma saatine yakın oluyor neredeyse 18 ay 21 günlük kızım sonra uykuya hazırlanma oluyor emiyor ve uyuyor.
AntiFilozof 14 aylık 5-6 gibi akşam yemeği yiyoruz 8 9 gibi 220 ml mama içiyor
tekboynuzluat 220 ml az degil saglam uyuyodur harelde gece boyu . Peki merak ettigim sabah uyandiginda kahvalti icin istahi nasil oluyor .
AntiFilozof gece uyumadan once mama içer. Çünkü keyif yapar :)
Oykulina Ahh ahh denedim icmiyor Cocuk sutu aldik olmadi, laktozsuz ve normal sut denedim olmuyor.. Hicbir sekilde sut icmiyor.. napicam bilmiyorum 1 kutu mama 200 tl olmus 😡
Oykulina sütü biberon ilemi veriyorsunuz bende biberonu bıraktırma ya çalışıyorum 🤦🏻♀️
AntiFilozof çorba, yoğurt ,meyveli irmikli muhallebi,değişiyor duruma göre
Yasemin38 kaç aylık bebeğiniz?
HonKiPonKiDoNiNo bizimkide icmiyodu ben meyveli bile denedim sonra babasi icerken bi gun istedi icinede az bal koydum simdi iciyo
HonKiPonKiDoNiNo ben sut ile çilekli kefir karıştırıyorum bayılarak iciyor benim kızımda kesinlikle icmedi
HonKiPonKiDoNiNo içine bal katıp deneyin belki icer
HonKiPonKiDoNiNo bende oğluma pirinç unu ve süt bebek buskivi mama içiyor ve beni emiyor çok şükür
HonKiPonKiDoNiNo laktozsuz süt veriyorum bi tek pınarinkini sevdi. Sabah gece yatmadan mama sadece çünkü cok pahalı artik … ama fazla sütte kansızlık yapıyormuş. Yemek zar zor yiyor. Başka be verebilirim. 16 aylık…elim kesildi zar zor yazıyorum tek elle kusuruma bakmayın ❤❤❤
HonKiPonKiDoNiNo benim kızım da 2 yaşına kadar mama sonra doktorumuz artık verme dedi. Ben de mamanın içine her seferinde bir yemek kaşığı yoğurt karıştırdım ama her seferinde yoğurt artırıp sütü azalttım böyle böyle 10 gün sonra mama ile yoğurt yer değiştirmiş oldu ona çaktırmadan bir senedir yoğurt veriyorum. şimdi isterken hala bazen süt ver diyor ben süt değil yoğurt diyorum sonra o da düzeltiyor konuşmasını yoğurt ver diyor. Yoğurt sağlıklı ve bağışıklık sistemini güçlendirir bütün doktorlar yoğurt ayran kefir öneriyor. 2 yaşından sonra kesinlikle sütte ihtiyaç yok diyorlar
AntiFilozof 14 aylık oğlum akşam yemeğini 6 gibi yiyoruz.9 gibi uyur uyumadan önce 240 cc mama içer öyle yatar.
irva maşallah 11 aylık oğlum 140 ccyi zor bitiriyor gece ondan sürekli uyanıyor sanırım tam doymadığı için 😓
irva kaşı maması verdim oda ağır geldi sanırım daha kötü oldu hiç uyumadı
irva sonra kalkmıyor mu bi daha?
irva mama yiyor
irva sevgili anne peki gece besleniyormu besleniyorsa kac defa kac cc oluyor benimki milyon kez kalkiyor dogdu dogali 14 dur da oyle😓😞😞
AntiFilozof o an canım ne çekerse 😂 uykumdan kalkıp tatlı vs yediğim bile oluyor 🤤 hatta suan tatlı krizim tuttu ama evde hiç yok 😖
minikcivcivinannesi sizi değil bebeğinizi soruyor 😅
minikcivcivinannesi ahahhahaha kiz allah seni 😂😂bende bende öyleyim 😂😂
minikcivcivinannesi bende kendi yediğim anladım cips yazacaktım hatta baktım herkes bebeğini yazmış 😂😂😂
Mihranimmm ay özür dilerim kusura bakmayın yanlış anlamışım 😂
AntiFilozof meyve yada kaşık maması. Uyumadan önceden biraz emer uyur
AntiFilozof bizim de 11 aylik 120 iciyoz 🙄
AntiFilozof Ay benim de öyle oldu ya. Hipp denedim arı mama denedim hero baby denedim hangisini denersem deneyeyim gece gazdan uyuyamadı hep çocuğum 😔 6 aylığız biz. Sizinki kaç aylık?
AntiFilozof uyumadan 2 saat önce vermeyi dene bide hazmedemediği için uykusunu bölüyo olabilir
6-7 gibi yemeğini yer eğer az yemişse muhallebi veya kek tarzı şeyler veriyorum uyumadan 1 veya yarım saat öncesinde. Sonra emerek uyuyor zaten yemekten sonra bir öğün daha emiyor.
AntiFilozof 18,5 aylık akşam yemeğinden sonra 11-11,5 gibi uyuyor uyumadan önce yulafı süt ile pişirip üstüne meyve ne varsa dilimleyip veririm, bazen çorba içer, kefir, devam sütü bunları uyumadan önce veriyorum, akşam yemeği ile bunların arasında meyve kuruyemiş vs yiyor
AntiFilozof 7 gibi akşam ne varsa yemek onu yediriyorum iyi yediyse sadece muz, az yediyse ince öğütülmüş yulafı az su yada sütle pişirip içine muz çekilmiş badem falan katıp yediriyorum ve baya tok tutuyor. Yulaf benim kurtarıcım resmen
minikcivcivinannesi siz yanlış anlamamışsınız aslında, post sahibi başlıkta öyle yazmış😅
AntiFilozof 13 aylik oğlum aksam yemegini 7 buçuk gibi yer sonra biz cay icerken o da kek ve kendi yaptigim meyve suyu ya da meyve yer 9 buçuk gibi de emer uyur. Çok istahli bir çocuk değil o yüzden ne yerse yani🌸
Gece ben hero baby rezeneli kaşık maması yediriyorum. Gaz yapmıyor çünkü. 2-3 gibi yiyor. Uyumuyor benim oğlum 😔
Danerys ne kadarlık ki oğlunuz uyumaması çok zor😔