Sulee_ Bebegim 3 ay 12 günlük dünden beri devamlı emmek istiyor memede ağlıyor mamada veriyorum normalde iki kez veriyordum bugün 5 6 buldu devamlı ağlıyor yatmak istemiyor kucakta ağlıyor evin içinde gezince susuyo nedir bu iki gündür şaştım kaldım
Minikkaya Sulee_ benim de 3 ay 11 günlük. Birebir yaşıyorum. Ya memeyi istemiyor. İstiyorsa da 10 dk sakin emiyor. İkinci yarı ağlıyor kızarıyor bağırıyor memeyi atıyor çekip uzatıp kollarıyla bana vuruyor. Ben de önce omzuma dik kucaklayıp sakinleştiriyorum. Yeniden teklif ediyorum almıyorsa ısrar etmiyorum. O an sadece kucakta gezmek istiyor. Ya da derdi başka uyumak oluyor ya da gazı oluyor. Beslensin diye üstelemiyorum. Sonra mutlaka alıyor acıkınca. Sanırım atak ben de bilmiyorum.
lilbabymom Sulee_ Uyumsuzz Minikkaya Seherekincikan kızlar hazır olun 4. Ay atağınız yolda. Bende aynı bu şekilde başladım 1 hafta kadar aşırı derecede emdi sürekli mememde uyudu hatta çoğu zaman o kdar uzun emdi ki ilk doğduğunda bile öyle emmiyordu. Şuan 3ay 21 günlük ve 2 gündür o bebek gitti asla emmeyen sürekli ağlayan uyuyamayan bir bebek geldi . Bende başlık açtım 4. Ay atağı bu mu diye, öyleymiş. Bi 1 hafta sonra burda buluşalım tekrar bi güncelleme yapın 😄
Sulee_ Amnehma eli hep ağzında parmak emiyordu arada ama şimdi yumruğunu alıyor ağzına acaba dişleri mi kaşınıyor
Uyumsuzz 3 ay 7 günlük birebir aynılarını yaşıyorum. Emmek istiyor bir süre sonra kafasını çekip ağlıyor bende günde 2 sefer mama veriyorum bazen 3 sefer. Yere bırakınca cıyak cıyak ağlıyor evin içinde gezince susuyor bazen ağlıyor
DefneMeva0411 Uyumsuzz Benim de bebeğim 3 ay 11 günlük aynı şeyleri yaşıyorum. Sağ göğsümü emmek istemiyor o tarafa yatırınca ağlıyor ters pozisyonda deniyorum biraz emiyor sonra yine ağlıyor daha çok gece uyku sersemi emzirmeye çalışıyorum o tarafı çok emmiyor zaten inşallahh çabuk geçer eğer ataksa bu 🤦🏼♀️🥺
Seherekincikan Kızlar benimde kızım 3 ay 15 günlük aynı durum bende de var. Açlıktan ağlıyor ama emmiyor ve uymuyor. Bende mama vermeye başladım. Hatta sütümü sağıp biberona koyuyorum içiyor. Direniyorum sütü bırakmasın diye
DefneMeva0411 Seherekincikan Biberonla çok vermemeye çalışın çünkü eğer ondaki süt akışına alışırsa hiç emmeyebilir. Enjektörle ya da kaşıkla deneyin.
Sulee_ lilbabymom iki gün sürdü bizimki şimdi daha iyi bazen gene yapıyor huysuzluk ama en azından meme reddi geçti çok şükür
Doruknn12 Birimde meme reddi süt içmeme az içmeye başladı,doktora gittim bu aylarda meme reddi olurmuş çünkü annenin hormonlarından kaynaklı sütün rengi tadı değişirmiş,doktor sürekli ısrarcı olun verin düzelir dedi,her bebekte olan bir durummuş