Mutluefe fairytaleofthestars benim söyleyeceğim yöntem tutuyor her ayında tuttu yani daha fazlasını içmedi. Kilosu bölü 56 yapacağız mesela 5300 kilosu 5300/56=94 100 cc içer yani mide kapasitesi. Bizim 168 çıkıyor 180 içiyor öyle
fairytaleofthestars Mutluefe yaa ben sağım yaptığımda maksimum 100-110 cc geliyordu ben de kalmasın diye içiriyordum fazla mı geliyr acaba kilosunu da bilmiyorum ama
Mutluefe Cvmk33 ilk bir ay 30 60 Arası içti benim oğlum olması gereken fazla verince sürekli kusturup reflü de yapmaya gerek yok kaç kilo bebek
Mutluefe fairytaleofthestars içip küsmüyorsa sıkıntı yok ama bebekler 4. Aydan sonra doyduğunu anlarmış kaç kilo bebek ortalama
Cvmk33 Mutluefe 2700 dogdu şuan 3000 gr olmuştur. 60 cc veriyorum verdiyordum ama bgun doymadı hiç. 90 verdim kusma olmadı ama yinede acaba cok mu diye tereddüt de kaldım
DefneBadeNurs Kızım 1 aylık biz hem anne sütü hem mama destekli besleniyoruz sağım yaptığımda 50 ml çıkıyor iki göğsümden onun haricinde yarım saat sonra 60 ml kadarda mama içiyor
Mutluefe Cvmk33 doktorlar daha iyi bilirde normal bence bir süre 60 90 arası gider sonra 90 120 falan böyle böyle aylar geçiyor
Denizzzzzyldz Benim bebekte 2 ay 11 günlük. 90 Cc içiyor. Daha fazlasını kabul etmiyor diliyle itiyor