Yademom leopar yarın kontrol var söyliycem devlet hastanesinde gördüler bişey demediler bende normal sandım şimdi instada gördüm bi doktorda şok oldum bu kadar tehlikeli olduğumu bilmiyordum yarın özel hastane aldım randevuyu
leopar Yademom dr görmüş ve birşey dememişse demeli ucu kapalı cnm bende devlette kontrollerini yaparım dr baktı sorun yok dedi ama senin için ult çekelim dedi çektik ben gene 1 ay sonra tekrar bakalım dedim tamam dedi sonda gene baktık çok şükür bene temizdi bence sende korkma dr görmüş sonuçta
ipeekk12 Yademom ya kıyamm alhın ıznıyle bsy olmaz bızımde leke var film falan cektrdık doktor bıze dırek tüylenme var mı dıye sordu şükür bızde yoktu tüylenme olunca sorun oluyor demıstı bıze canım allh ıznıyle bsy olmaz korkma
Yademom Deletedmom_13 o kadarını bilmiyorum bende şimdi öğrendim benimki de hafif tüylenme çok hafif gamze var ama kendini belli ediyor
cicekbahcem Yademom Biraz daha ayırıp popo deliğine kadar bakın,bende gamze ve delik farkettim neyse ki delik kapalı çıktı, ultrason çektirdik sıkıntı yokmuş
Nemesiss Yademom merhaba canım öncelikle korkutma kendini her sakral gamze olanda da hastalık var diye bişey yok benim oğlumda var yenidoğan muayenesinde farketti doktor ulrason çektik çok şükür bişey çıkmadı hem gamze hem tüylenme var ayrıca bende de var 29 yaşındayım hiç bi sorunum yok çok şükür kontrol amaçlı bi doktora görün gönlünüde ferah tut Allah’ın izniyle temiz çıkar
Yademom Nemesiss merhabalar ben özelde doğum yaptım orda da baktılar daha sonra kontrol için devlete götürdüm orda üstünden baktılar hemen tüylenmeyi söyledim bişey yok dediler usg falan çekmediler yarın aylık kontrol için götüreceğim ve söylicem bakalım
Bademinannesi2 Benim bebeğimin var. Çok hafif tüylenme( öyle kalın çok bariz, saç kılı gibi değil) var. Açıklık yok. Usg istedi doktoru. Temiz çıktı. Zaten çok çok bariz kapkalin tüy ya da delik yoksa altında kötü birşey olma ihtimali pek yok.
Bademinannesi2 Bademinannesi2 Çok kalın tüy ya da delikte de illa birşey olacak anlamına gelmesin. Onlarda bile temiz cikabiliyormus.