Renesmee Merak ediyorum ne zaman kısa uykular bitecek döngüyü kendi atlatacak yoruldum 30-40 dklık uykulardan😐 9,5 aylık oğlum
Nisanurayten Renesmee 5 gün sonra 8 aylik olacak ve bizim de öyle en fazla 40 dakika 1 saat sonra da uykusu geliyor sürekli uykulu geziyor çok özeniyorum bebegi kendi uyuyanlara ve saatlerce uyuyan annelere ama maalesef öyle değiliz 😒
alptoyyy Renesmee kendi kendine uyumasını bilmediği için kısa uykular normal cünkü her kalktığında o desteği arıyor sallamak emzirmek pispişlamak gibi
turkerg Surekli surekli geri uyutun tek caresi o. Bir de kac uyku yapiyor 3 uyku yapiyorsa oglenleri o saatler normal. 2 uyku ise 1-1 saat olur genelde. Tek oglen uyksuunda da 2 saat oluyor
Mehmetkays Renesmee tek çaresi bence de tekrar uyutmak. Bi hafta 10 gün biraz uğraştırıyo ama sonradan düzeliyo
Renesmee Mehmetkays maalesef çare olmadı aylardır geri uyutuyorum uzatıyorum uzun da uyuyor çoğu zaman, ama benim desteğimle. O uyuduğu zaman evde hayat duruyor ses çıkar da uykusu dağılır uzun uyumaz diye 🤦🏻♀️
alptoyyy Renesmee kendi kendine uyutmasını öğretmeniniz lazım yigenim üç yaşında hala ayakta sallanıyor mesela komşunun oğlu 5 yaşında hala ayakta sallanıyor o yüzden erkenden alıştırmak lazım
Renesmee alptoyyy aslında tam desteksiz diyemem ama yanına uzanıyorum o şekilde kendi uyuyor. Ama uyandığında beni yanında göremezse dönemiyor tekrar
Deletedmom_64 Renesmee uyanmadan 5 dakika önce odaya girin burnuna veya ayağına dokunun uyandiryatir taktigimi öyle birşey döngüyü uzatacak