Varsvegas Kızlar caresizlık yorgunluk stres hersey birikti bende dayanamadım aldım ilk deda verdim şuan uykuya dalmasını bekliyorum kullananlar iyi yada kötü etkilerini yazar mı
Klymeneninatlasi Varsvegas bununla ilgili bilgi postı açıldı içeriği ile alakalı yani sizi etiketliyim bir okuyun isterseniz
2022 Varsvegas bnde bugün alıcaktim çanım zararlı beyne etki ediyor mus direk diye korktum almadım ya. Bnd bu konuda n muzdarip im olmadi devam ederse doktor a sorarak Alicam
Anaogul Varsvegas bende dayanamayıp aldım en fazla 2 saat etti bizde ama verdiğim zaman uykuya geçişi kolay oluyor
Roseses İlk uykuya geçişi hızlandırıyor çocuk mayışıyor çabuk uyuyor tamam ama gece yine 7-8 kez kalkıyor gece kalkmalarına çözüm değil(kızım 3 yaşında)
Roseses Kubrakya yok canım ne yiyecek gece 3 yaşında, beni istiyor sadece ben kucağımda yatmak istiyor, koynumda yatmak istiyor, elimi tutmak istiyor öpmek istiyor sanırım benden besleniyor doyamıyor bana 😂😂
boncukannesi123 Varsvegas boştan yere hem para vermeyin hemde bebeğe başka tat vermeyin hiç bir işe yaramıyor
Sssedaaa Varsvegas 4-5 gün falan kullandim kullandım sadece ilk 3 gece güzel uyudu zaten gece uyanmalarina çözüm değil o yüzden bırakmıştım bizde pek işe yaramadi
Merveeflinakyz Varsvegas ben kızımda 1.5 yaşında kullandim gayet iyi guzeldi ise yarıyor 1 hafta sonra sonucu görürsünüz şimdi kızım 3 yaşında tekrar almayı düşünüyorum şimdi 2 ay 6 günlük oğlum var biraz daha buyusun onada kullanacam