Asafeymeninannesi mylittlepony bizde de o sıkıntı var doktora sordum alerji olabilir kaka tahlili isteyelim dedi. Direndim yapmadı eve dönmek zorunda kaldım
Minikurabiye mylittlepony sürekli mukuslu yapıyorsa alerjisi vardır ara da bir yapıyorsa sorun yoktur bizim arada bir yapıyor sorun olarak üzerinde durmadı doktorumuz ama yine de doktora danışın
Yusra34 mylittlepony Hayır üşütmeyle mukus olmaz,yeşil olur kaka rengi. Mukus genellikle alerjik belirtidir. Bir sonraki kakasına da dikkat edin ona göre bi uzmanla görüşün. Benim kızım alerjik,ihmal etmeyin
Zeliha66 mylittlepony alerjik olabilir canım yada enfeksiyon en dogrusu doktorunuzla iletisime gecmelisiniz. Eger alerjikse enfeksiyonla cok karistirilip antibiyotik veriliyo oda bebegi cok hassaslastiriyo ilgili işinin ehli bi doktordan yardim alim mutlaka. Benim kızımda alerjik kan hic görmedik baslarda antibiyotik kullaninca geldi
mylittlepony Yusra34 nete bakıyorum da normal diyo -> Bebeğin dışkısında mukus görülmesi, dışkının sümüksü olması, genellikle uzmanlar tarafından endişe kaynağı olarak kabul edilmez. Uzmanlara göre, bebek dışkısında bir miktar mukus bulunması normaldir.
balannesiii mylittlepony canım benim doktorum balgamı o sekilde atıyor olabilir dedi her mukuslu kakadan korkmayın dedi birde alerji falan olması icin kan vs olması lazımmış
mylittlepony balannesiii hmm anladım canm zaten başka anormal bi durum yok çok şükür balgam olayı da mantıklı 🙏🏻 Çok teşekkür ederim 💙