Deleltedmom_69 Iyi geceler kızlar emzirmeden kesmek icin sabır taşı aldım kullandim ama oglum geri emiyo yanlışmi kullaniyorum acaba kullanan annenler varsa nasıl kullaniyo bana bi yardimci olurmusunuz🙂
Fun Deleltedmom_69 önce doğal yollardan kesmeyi denediniz mi? Mesela azaltarak kesmek gibi? Ben öyle yaptım 1 gecede hallettik bişeyler sürmeden de başarabilirsiniz aranızdaki bağ zedelenmemiş olur
Yrnbsr45 Deleltedmom_69 canim ben 2 çocuğumda kullamdim işe yaradı gerçekten hafif ucunu islat sur göğsüne zaten acı oluyo hemen tiskiniyo bebek
Deleltedmom_69 Fun cok denedim canım ama olmadı memeye vermeyince kendini yerlere attı kafasını vurdu
Deleltedmom_69 Oha ya kimse yazmamış biseyde sorulmuyo size kizlar 2 saatir burda yazan varmi diye giriyorum ama yok pes artik..
Fun Lovelyprencess kızımın meyvelerle arası çok iyiydi emzirdiğim odayı hep kapalı tuttum çünkü açıp hadi meme diyodu algısını hep değiştirdim onunla konuştum sonra zaten kendisi büyüdüm evet demeye başladı ogünden sonra saatte bir uyanan bebeğim su içmeye bile kalkmadan kesintisiz uyudu. Yani bişeyler sürmek çözüm değil günde 3 e 2 e düşürerek kesmek çok güzel hemde mastitte olmuyoruz
Gulayalparslan20 Sabır taşını kullanıp sonuc alanlar varsa nasıl yaptıgını nasıl yol ılerledıgını anlatabılırmı acaba ?
Yrnbsr45 Gulayalparslan20 canim ben 2 çocuğumda kullamdim işe yaradı gerçekten çok güzel geldi bize hafif ucunu islat sur göğsüne zaten acı oluyo hemen tiskiniyo bebek