ArdenGiz Nursedanur Nursedanur kurtulamadım 😅 3 ay oldu hala benimle. Sporla gitceğini düşünmüyorum açıkçası. Bu dilan polat güzellik merkezinde bi alet var biraz daha bekleyip ona gitcem 10 cö inceltiyormuş. Rasping mi ne meeting mi öyle bir şey. Bir seanstw bile fark ediliyoe ve genelde alt göbeği olanların fotolarına baktım düzelmiş
Belcim30 Nursedanur valla ben ona hiç inanmıyorum yemeğe dikkat etmediğinde zaten göbek hep senle olur 2 yakın arkadaşım sezeryanla doğum yaptı hiç göbek yok manken gibiler 🤷♀️☺️
ikiprensannesii2 Kestirerek🤣🤣 Spor da mekik fayda ediyor diyolar ama bilmiyorum doğumdan sonra tekrar araştıracağım
Smyykts ArdenGiz Bı Instagram dan @antifenomen sayfasına bakın yada Google’a şikayet var a bakın öyle gidin. Para kolay kazanılmıyor. Pek memnun olan yok.
tekboynuzluat ArdenGiz inannmaa sakın ve gitme paranı çöpe atarsın. Öyle bir şey olsa dünya da şişman insan kalmaz
ArdenGiz Smyykts aa öyle mi gerçekten hç bakmadım instagramdaki fotoları gördüm alt karınları yok olmuş kadınlrın 😢
Yagmur46 Yenidenfit diye bir sayfa var orada çok güzel egzersizler var. Üstelik egzersizleri yapan kadın da iki tane sezaryen doğum yapmış, vücuduna bakın bi hayran kalırsınız 😂😂ben de yeni başladım, sizler de bakın bi
ArdenGiz Belcim30 iyi de doğumdan önce dümdüz olan göbeğim şimdi alt tarafı böyle dikişim üstüne sarktı. Ve hamilelikte sadece 7 kilo almıltım 6 sını verdim bir ay içinde o göbek neden kaldı anlamadm 😓
Belcim30 ArdenGiz hani diyoruz ya ödem bunlar diye 😂 belki gerçekten ödemdir inan bana yok o sezeryan göbeği diyorum sana 2.side 2.çocuklarını doğurdu hiç göbek falan yok gören demez bu doğum yapmış diye biraz dikkatli beslenmekle alakalı bu durum.. Ben spor hocasıyım bu arada ☺️
ArdenGiz Belcim30 ya inanır mısın benim hamileliğimde ödem bile olmadı ellerm ayaklrım yüzğm asla şişmedi 😅 oğlum oldu bu arada, genelde kızlar ödem yaparmış heralde. Öyle güzel hamilelik geçirdikten sonra böyle olunca üzüldüm ve şaşırdım açıkçası. Çünkğ hemen karnım dümdüz kalır diye düşünüyordum 😂 bir iki hafta evde egzersiz yaptım mekik çektim sonra pes ettm. Biri de demişti alt göbeği çalıştıran hiçbi hareket yok inanın sporla gitmiypr diyince inancım kırıldı dedim dilan polata giderim 😂 yani öyle çok bi göbeğim yok ayva şeklinde kaldı o da eritilir diye düşündüm ama herkes yalan diyor gitmem bende ozaman. Ama yine hayallerim suya düştü 😞
Belcim30 ArdenGiz olur mu ya işte ülkemizde doktor çok kendiliğinden reçete yazmayı hak bilen ama okulunu okuyalım olayına girmezler 🤷♀️ illaki kaldığınız şehirde spor salonu vardır uygun zaman geldiğinde gidersin gittiğini görürsün beslenmeyide işin içine alarak ben 15 16 kilo aldım 8 buçuk aylık çocuğum 20 kilo verdim sezeryan değildi ama ablam ve arkadaşlarım sezeryan kalmadı onlarda o göbek.. Yiyip kilo alırsalar bilemem 😂😂
seda_kvk Merhaba diyet ve sporla gidiyor 3 ayda 10 kilo verdim toplamda 20 kilo verdim şuan 49,5 kiloyum tatlı hamur yemeyin bool su için