Nurrrsss Bu ayda verilirmi bilmiyorum günde bi kere veriyorum deliriyor çok seviyor 5 buçuk aylık bu arada
Mlkmhrrm Nurrrsss aaaa 5. 5 aylık bebeğe mandalina mı verilirmiş hiç doğru bir davranış değil şaka bir yana pişik olabilir dikkat edin 🤣 ben sert ayva elma havuç gibi şeyler vermiştim dişlerini kaşısın diye
TunisS Nurrrsss Mandalinayi asitli olduğu için bana verme.demislerdi bir kez verdim bezinde kan gibi kirmiziliklar oldu dedi mandalina portakal mi verdin onlar asitli verme bende belli bir zamana kadar vermedim
serhattt Nurrrsss alerji olmadıysa sıkıntı olmaz ki istediği kadar yesin ben de herşeyi yedirdim oğluma
NurCum Sizi Linç Ediyorum Kını Kını Veriyorum Lanet Olsun Verilirmi Hiç Zehirliyceksiniz Bebeği😁😁😁 Bende Mama Verdiğimiz İçin O Aylardaa Geçtik Bende Verdim 😁
Nurrrsss luciferrr 5 buçuk aylık canım 5 aylıkken başladım ufak ufak balkabagı patates yoğurt tattı birde bir numaramız olan mandalina emikliyor😁
TunisS Nurrrsss bence yine de belli zamana kadar verme salçali yemek bile yedirilmiyor belli bir yaşa kadar
YorgunAna07 Mandalina vs veriliyor mu benim oğlumda 6 ay 29 günlük, hiç vermedim ben asidik Bi meyve olduğu için,
Nurrrsss YorgunAna07 asidik oldugunu biliyorum bezine baktım herhangi bi reaksiyon da göstermedi o yüzden vermeyi düşünüyorum günde bi kere
YorgunAna07 Nurrrsss hımm siz bilirsiniz tabi ben pek karışmam neden verdin ver veya verme ama midesi için henüz zararlı olduğunu düşündüğüm için verme taraftarı değilim 🤗
serhattt Nurrrsss yani bakma buradaki annelere hepsi prof 😏 zararli olduğu şeyleri sende vermezsin zaten. çocuk kabul ediyorsa hiç bir sıkıntı olmaz .