HavvaHalil95 Smilac 1 kullanan anneler ölçeği nasıl içinden cıkmadı e bebekten almıştım diğer mama ölçü kaşıkları ile aynı mı acaba cnkğ 60 ml su ya 1 ölçek ben normalde diğer mamalarda 3 ölçek atardım
Zebe HavvaHalil95 hayır 2 katı büyüklüğünde similac’ınki. Yani 1 kaşık=60ml diğer mamalarda 1 kaşık=30ml (aptamil, sma, bebelac)
HavvaHalil95 Deletedmom789 yok ölçü demiyorum ölçü kaşığı çıkmadı 60 ml suya 1 ölçek olunca az geldi ondan sordum kaşığı nasıl büyük mü ki
HavvaHalil95 Zebe kaşığı büyük demi bende cıkmadı ya kaşıkla ölçsem olur mu 60 ml su ya kaç kaşık koymam gerekiyor
HavvaHalil95 birkupalatte hayır 60 ml suya 1 ölçek yazıyor fakat ölçek kaşığı yok acaba büyük mü ilk defa kullanacam cnkğ hep 30 ml 1 ölçek Kullanıyordum
Deletedmom789 HavvaHalil95 similac kaşığı büyüktür canım normalde ama. Bir ölçü diğer mamaların 2 ölçüsüne denktir. 60 cc suya diğer mamaların ölçüsü ile 2 kaşık atılır. Kendi kaşığı büyüktür
Zebe HavvaHalil95 diğer mamaların kaşığı duruyorsa onunla koyun her 30ml 1 kaşık olarak. Ölçtüm tam tamına 2 katı oluyor similac kaşığı
Zebe HavvaHalil95 rica ederim☺️ Ben de yeni aldım bu mamayı, açtığımda ölçeği gördüğümde ufaktan bi şok geçirmiştim 😂