Azrbbek Kızlar bu sosyal yardıma bende e devletten başvurdun iki kere reddedildi ama sosyal yardım bilgileri kısmında iki tane yardım gözüküyor vakıf adresi felan var diğer aile yardımı diye geçiyor bilgisi olan var mı?
Goktugunannesiseda52 Azrbbek Bende başvuru yapmıştım ayın 6 sında bugün aradılar salı günü toplantı sonrası size mesaj gelicek dediler ön değerlendirme kabul edilmişti
Azrbbek Asafbugra sen aradinmo peki bende vakıf numarası da yazıyo ama başvuru tarihleri farklı gözüküyor ben hiç o tarihte başvurmadim
Boranimmm Asafbugra bende başvurdum daha önceki yardımlar kısmında aile yardımı yazıyor yardımın hak sahibi falan ama para yok başvuru kısmında ise süreç devam ediyor bağlı olduğunuz il ilçeye değerlendirmek üzeri gönderildi bide detay kısmında ön başvuru onaylandı yaziyor
Azrbbek Boranimmm benim reddedildi canım iki kere ama o diğer aile yardımı kısmında hane yardımı var orda yazıyo vakıf felan yazıyo bende anlamadım
Azrbbek Boranimmm evet reddedildi diyor Sosyal yardım bilgileri kısmında hane yardımı var ordan gözüküyor iki tane yardım
Azrbbek Gulbeyz vakıf numarası gözüküyor mu ben aradım acmadilar yarın tekrar Arıcam merak ettim bende
Azrbbek Goktugunannesiseda52 benimki reddedildi iki kere sadece merak ettiğim hane yardımı gözüküyor vakıf tarafından yapılan sosyal yardım bilgileri kısmından o nedir acaba bir bilginiz var mi
Boranimmm Goktugunannesiseda52 Ben 3 te basvurdum 6 da ön değerlendirme kabul edildi yazıyordu ama hiç arayan olmadi