1712Elifeda Kızımm 3 ay 19 günlük 25 inde 4.ayımızı doldurucaz ☺️Neler yapıyorsunuz..Uyku düzenleri nasıl,salyalarfa artış,diş etkerinde kabarma var mı ?Boyları kiloları nasıl 😊😊
ZeynepNurten 1712Elifeda 3 ay 7 günlük diş etlerimiz şişmiş salyalarımız başlamış durumda 56 cm 5340 gr
Boranimmm 1712Elifeda 3ay 14 günlük bu aralar uykusu biraz iyi salyasi çok akıyor galiba diş etleri kaşınıyor yüzüme saldırıyor. Bitmeyen gaz kilosu bu ay baktirmadik en son 6700 di boy 62 1 Şubat’ta gidecez
Tuti29 1712Elifeda 4 aylığız tam 4. Aay atağındayız uyku neydi bilmiyorum 😂 kilo boyunu yarın öğrenicez aşısı da var bakalım 😊
DenizSayerr 1712Elifeda uykusu oturdu 4 ay 13 günlük 5 aya giriyoruz 4 aylık kilosu 8 300 62 cm di kızımın salyalar var diş belirtisi yok
Egeberk DenizSayerr ekstra bı düzen uyguladıniz ki 4 buçuk ayligiz 3 gündür geceleri asla uyumuyoruz gözleri kapalı mirildaniyor dönüyor ayaklarını tutuyor ama sürekli huysuzluk var üstünde ne yapıcam bilmiyorum
1712Elifeda DenizSayerr Zaten bebşm kızda elini ağzına sokuyor birşey yer gibi yapıyor yani belli ki kaşınıyor
DenizSayerr Egeberk yok uygulamadım canım ilk 3 ay hiç uyumuyordu sabah 9 da 10 da uyuduğum bilirim yeni yeni düzeldi bazen bozuluyor geç uyuyor ama bunada şükür ediyorum önceden 3 4 gibi uyurdu şimdilerde 12 ,1 ,2 ye yakın uyuyor sabaha kadar yatıyoruz zaten
1712Elifeda Tuti29 Ya benim kızımda huysuzluk yapan bir bebek değil gece up uzun kesintisiz uyur en az 6 saat en fazla 9 saat normalde en geç 1 de yatakta olurduk şimdi diş eti kabarmaya başladı ondan mıdır gece 2 3 sefer emiyor sonra 3 e 4 e doğru uykuya geçiyor dün 5 e doğru anca yattı akşama doğru uyuduğu için ama şimdi 8 saattir uyuyor hala uyanmadı şimdi yer biraz oyslanır 1 2 saat yine uyur 😊😊 düzen değişmedi sadexe saatimiz bazen ileri gidiyor o kadar
DenizSayerr Egeberk düzelir canım bende ilk 3 ay ölüyordum kendimi tokatlıyordum hele eşimde 45 günlük göreve gitti yalnız evde tek başıma 1 aylık bebekle şimdilerde iyiyiz uyku konusunda 5 6 aylık olsun bence düzelir uyku eğitimi verirsin
birkupalatte 1712Elifeda 3 ay 9 günlük Salyalar arttı. Uykumuz çok düzenliydi ama şu açılardan sonra biraz huzursuzluk yaşıyor. ay atağı da malum. 60 cm 7.5 kiloydu en son küp şekerim❤️
1712Elifeda birkupalatte MaşaAllah kuzumaa 😊😊Bizimde öyle di en son gittiğimizde şuan ne kadar bilmiyorum
1712Elifeda Zeyfur38 Ya çok şükür kızım öyle sorun çıkartan bir bebe değil..Acıktığında altını pislettiğinde öylr ağlar onun haricinde evde bebek olduğu anlaşılmaz yani..Ki altı pisken farklı ağlıyor acıktığında da agi agii diye ağlıyor anlıyorum zatenn 😁😁 yeni dilimizz