pundit Merhabalar, oglum 9 aylık ve kaka yaparken inanılmaz ağladı sonra kesin koyun kakası gibi serttir dedim bir baktim yumusak dışkılamiş. Yumusak bir kaka bu kadar neden zorlar hanımlar. Ah içim gitti nasil iki gozunden yaşlar akti yavrumun😢😢
Deleltedmom_69 pundit aynısı benim başımda var 2 yaşında oglum kakasini yaparken ağlıyor yapmak istemiyo bi caresi varsa banada soylesin
Tess07 pundit ya çatlak vardır canı. Yada sert yapmistir önceden o aciyi hissedince her yapcabds agliodu refleks gbi dusun mesela benim kızım asla asi yapılınca ağlamazdı hasta oldu 7 tane ağır antbyk kullandı yakici şimdi mesela daha sedyeye yatrinca boyuna bile baktirmio sanki zarar vermişiz gbi aglio hüngür hüngür
pundit Banu- ilk sert diskilamasinda kremlerle dışkı yumusaticilarla rahatlatmıştık ama ustunden iki ay geçti sert diskilamamasina rağmen çok kastı kendini
pundit Deleltedmom_69 bizde sanirim genetik kızım da ayni sorunu yaşamıştı nbl drop isimli bir probiyotik kullandık ondan sonra iyilesmisti bir araştırın
cekoslavakporseleni pundit şiddetli ishal durumlarında da çatlak olabiliyor diye biliyorum. Karın ağrısı olabilir mi o zaman, kıyamam ya hemen iyileşir inşallah 🙏🏻
Bir_prens_bir_prenses pundit gazla beraber mi yapıyor eğer öyleyse gaz çıkarırken canı aciyordur makatta çatlak da olabilir
Kubra4745 pundit basür olabilir bir doktora gösterin derim başında tedbir almazsanız ilerler inşallah iyi olur