bisenakillisinzaten Diğer yerlerdeki Konakları temizledim ama bıngıldağına dokunmaya korkuyorum.önce zeytinyağıyla yumuşatıp, Tarakla hafif bastırıp temizlesem bir şey olur mu?
nazli_19 bisenakillisinzaten aynen zeytinyağı sürüp bekliyoruz yumuşayınca yavaşça yarıyoruz bi şey olmaz inşallah
fatma_erva bisenakillisinzaten Benim bebegimde de var konak dün akşam duştan önce zeytin yağı sürdüm bi 10 dakika bekletip bastırmadan taradım ve yumuşadığı için cıktı zaten her duştan sonra tekrarlarsaniz biter geçer.
fatma_erva bisenakillisinzaten Birşey olmaz yani ben yapıyorum hep olduğu sürece. Bebeğim 6 ay 22 günlük
Mihrimahim16 Zeytinyağı ile yumuşat çok bastırmadan tara.. sert darbe almadıkca bıngıldağa birşey olmaz..
Seymust bisenakillisinzaten Mihrimahim16 nazli_19 fatma_erva Kızım 2 ay 25 günlük yeni yeni konak oluşmaya başladı sizin bebeklerde hangi ayda başlamıştı
larensmom Bende biraz önce zeytinyağı sürüp bekletip taradim banyo yaptırdım hafif taradım aslında bastırmadim ama başi hafif kızarmış bisey olmaz heralde daha hassas ciltleri sonuçta