Minikumudum spagettiii oyuncaklar aşırı pahalanmış gerçekten geçen sene 150 aldığım oyuncaklar 300 olmuş o yüzden böyle temiz 2. El oyuncaklar çok mantıklı satılır umarım 👍🏻
Winnithepooh spagettiii merhaba fiyat bence esnetin derim çünkü bi benzeri baska rengi şekli olanlar daha uygun bulunur sıfır fiyati gbi olmuş nacizane tavsiyem olsun hemen satılsın isterseniz fiyatta dusme yapın derim, ihtyac duyan biri alir inş.
Marjinal_Anne2 spagettiii bu resmdekiler mi hepsi 150tl , yojsa daha eklenecek mi? Yani çok degil mi sizce de , şu tekerleği 10tl ye her yerde bulabilir insanlar , meyve sepeti şok a geliyor bu hafta 29tl yani bu kadar da uçuk fiyat 🙄
spagettiii Minikumudum evet yardımcı olmaya calısıyorum 🌸 teşekkür ederim inanın sadece 3 ay öncesi meyve sepeti 90 liraydı
spagettiii Winnithepooh sadece meyve olan arabayı 90 liraya almıştık biz heryerde aynı fiyat üzerinden satılmıyor ürünler malsef
Winnithepooh spagettiii siz yüksek fiyat almisiniz acikcasi ben daha uygun görmüştüm ama tabi xam geldi herseye oyuncaklarda dahil ondan dolayı demistim ama siz isterseniz 1000 tl deyin karar sizin bende oyuncak koydum satmak için bin tane laf ettiler 🤭 satışı 50 tl olan urunu 28 tl dedim diye siz düşünün 😁 sadecw yardımcı olmak anlamında yazdim ben yoksa satış fiyatiniza karışmak değil amacım bilginix olsun 😇
spagettiii Winnithepooh yok hayır ben anladım sizi alışveriş merkezinden alındıgı için bu kadar pahalı olabilir haklısınız çok oyuncagımız yok zaten bunlar var sadece daha cok eğitici öğretici alıyorum bunlar fazlalık herşey o kadr cok zamlanmışki alan olursada ufak bişey yaparım yani insanlar indirim yap diyor fiyatı öldürüyor
spagettiii Winnithepooh insanlarımıza yaranamayız malesef elimden geldiğince yardımcı oluyorum yinede 🌸
spagettiii Marjinal_Anne2 o gördüğnüz bisiklet tekerlek bile bimilyoncularda 25 lira olmuş siz isterseniz 10 liraya bulabilirsiniz kaça vermemi istersinzi anlamadım
Marjinal_Anne2 spagettiii yani biraz daha uygun olabilir diye dedim , tabi ki sizin tercihiniz satılmasını istiyorsanız diyr dedim mesela 150tl ye alacağıma üstüne 50tl daha koyup Lego vs alabilirim diye düşünen olur , fiyat coj geldi o yüzden
spagettiii Marjinal_Anne2 ama LEGO farklıdır burdaki oyuncaklar farklıdır ikisi birbirinden ayrı seyler yukarıda yazmıştım zaten alıcıya indirim yaparım diye yani meyve sepetini 90 liraya aldık AVM diye pahalı
Marjinal_Anne2 spagettiii haklsınız tabi ki , aldığınızı çıkarmak hakkınız ama ikinci el oyuncaklara şu an bu parayı verebilecek çıkar umarım 🌺 demek istediğim oydu, iyi satışlar 🌺🌺