Mevacanimkizim Canlarım benim kızım 15 ay 11 günlük emziği çok seviyor uyurken bile ağzında arıyor bulamayınca agliyo öyle görenler kocaman kız oldu hayla emzik mi emiyor biraktir artık diyolar sizce bırakma zamanı geldi mi ? Nasıl biraktira bilirim ?
BugsBunnyy Mevacanimkizim oglumda cok düşkün du 17 aylikken tatile gttik bi koy du 4 emzik parcaladi orda bulamadik alamadik kotunolmus annem hepsi dedik attik çöpe oylelikle birakti İlk ogluma 1 yasinda ucunu kesip kotu olmus demistim o da oyle birakmisti be kdr gec o kdr zor
Feyzosunannesi Mevacanimkizim kızım 17 aylık sadece uyurken alıyor ve gün içinde görürse istiyor o yüzden çekmeceye kaldırıyorum gün içinde görmüyor, 2 yaşından sonra bıraktırmayı düşünüyorum 15 aylikmis bence erken yada geç değil sizin icin
Zolizo Mevacanimkizim önce sadece uykuda vererek alıştırabilirsiniz. Gündüzleri emziğin uyuduğunu söyleyip kutusunda gösterebilirsiniz, almak istiyorsa sirkeye batırabilirsiniz. Zamanla geceleri de uyuduğunu anlatırsınız. Her şey yavaş yavaş olursa daha kolay bırakabilir.
Mevacanimkizim Ama biyere gittiğimizde çok kolaylık oluyor agladiginda durmadiginda veriyorum susuyor
Mevacanimkizim BugsBunnyy Ne kadar erken o kadar iyi o zmn denicem bende tepkisi nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤷
YouTube 17 aylikta Benim kızım oda öyle bende bıraktırmak istiyorum buyunce birazdaha zorlaşıyor oğlum dan biliyorrum hala eline gectimi emiyor 2 5 yasinda
BugsBunnyy Mevacanimkizim siz kararli olursaniz emin olun onlarda anliyor.bende yuruyen iletisime gecen cocukta emzik sevemiyorum
Mevacanimkizim Feyzosunannesi benim ablamın eltisi vardı kızı 4-5 yaşına kadar boynunda 5 emzikle geziyordu ablam onu örnek gosteriyo bana geç kalırsan öyle olur diye bende öyle olsun istemiyorum açıkca yani bilmiyorum 🤷
Mevacanimkizim BugsBunnyy gündüz değilde gece çok zor uyuyor saat 4-5 hatta daha geç uyuduğu da oluyo şimdi emziği de bırakırsam hiç uyumazsa diye korkuyorum bırakmak istiyorum aslında ama bilmiyorum ne yapsam
BugsBunnyy Mevacanimkizim en fazla uyumayacagi 3 4 gun emzikten kaynakli ki bunu ne zaman biraktirsan yasayacaksin.gunduz sabah kalkis saatlerini ayarla bnce uyku duzeni icin
Mevacanimkizim Zolizo çok güzel taktikmis aslında inatçı biraz görürse almadan bırakmaz diye düşünüyorum ama denicem mutlaka
Zolizo Mevacanimkizim aktarlarda sarı sabır taşı mıydı neydi adı… öyle bişeydi. Az bi suyun içine koyunca tadı suya geçiyor. Çok kötü bi tadı ve kokusu var. Baktınız sirke kar etmiyor, onu alıp deneyebilirsiniz. Emziğin uyurken koktuğunu söyleyebilirsiniz. 😊
Mevacanimkizim BugsBunnyy çok güzel uyku düzeni vardı 2 ay önce hasta oldu o zman bozuldu dahada duzeltemedim ne kadar geç yatarsa yatsın sabah 9 da uyaniyo nasıl dayanıyor anlamıyorum bu günden baslicam bırakmaya bakalım bizi neler bekliyor 🤷