Mervearas19 Kızlar selam akşm eşimin arkadaşları ve kız arkadaşları çaya gelecek , yanına kek yapacağım bir masa hazırlamayı düşünüyorum başka ne yapabilirim ??
Feyzosunannesi Mervearas19 yufkadan börek yapabilirsiniz, yanına salata türü patates salatası havuç tarator gibi olabilir yada çiğköfte, kalipta kek yapın bide kupta sütlü tatlılar güzel olur masada 🌸
Deletedmom636262 Mervearas19 bisküvili pasta yapın yada ıslak kek patates salatası olabilir yada makarna salatası milföy varsa börek yapın kolay hemen
BugsBunnyy Mervearas19 masa hazirlayacaksaniz ortaya 5 6 cesit yaparim ben o zaman tabak vereceksen 4 cesit. 2 tatli 2 tuzlu tuzlunun birini yaprak patates canagi biber dolmasi vs seklinde yaparim. Aglayan kek serbetli tatli olabilir birde ya da magnolia yaninada yufakadan bir gül boregi
balyanakannesiiiii Eğer 5 çayı gibi hazırlıycaksanz sarma börek vs olurda yada sadece kek kurabiye çerez vb. Şeyler mi yapcaksınz
Mervearas19 balyanakannesiiiii yani saat 8-8.30 gibi akşam yemeğinden sonra geleceklermiş kararsız kaldım makarna salatası vs yapsam mı
Mervearas19 BugsBunnyy bebekle bunların hepsi biraz zor görünüyor ama çok teşekkür ederim Önerilerniz için ☺️☺️☺️
Deletedmom8453 Mervearas19 Aksam yemeğinden sonra makarna salatası yenmez bacım. Tatlı tuzlu kurabiye yap bir tane de kek kuruyemisin varsa koy tamamdır
balyanakannesiiiii Mervearas19 o zaman bence makarna salatası yenmez bence bi kek bi tuzlu kurabiye bide tatlı kurabiye mesela browni kurabiye olabilir birazda çerez bence yeter gibi 👍🏻
Mervearas19 Deletedmom8453 bende öyle düşündüm kek yapacağım zaten birde tuzlu kurabiye yapayım çerez meyve yeter herhalde
BugsBunnyy Mervearas19 onzaman milfoy varsa kolay onu yap bi salata turu kek yapcakmisin bir de esin hazır alsin olmadi 2 cesit hazır al
Slyshn Mervearas19 kek, kuruyemiş, meyve, patlamış mısr, çiğköfte, kurabiye vs akşam yemeğinden sonra çayın yanına ancak bu tür şeyler gider cnm börek salata falan çok fazla
Brcklc @Mervearas19 bence bı kisir yap bide tiramisu tarzında bı tatlı ortaya tuzlu kurabiye kuruyemiş tamam
AytenMina Mervearas19 kekin yanına hazır yufkadan veya milföyden börek yapardım ben olsam. Yanına patates salatası ama ben patates salatasının marulunu cok az koyuyorum bol patatesli baharatlı masalarda çok şık duruyor. Bir de yanına çig köfte porsiyonluyorum marulun içine koyup serviste bulunuyorum masada cok şık duruyor bence eger yetersiz gelirse eşinize kurabiye veya tatlı aldırabilirsiniz bu saatten sonra tatlı olmaz cünkü
Liyosunannesi Mervearas19 hazır yufkadan bi börek çeşidi, ortaya patates topu, makarna salatası, kısır tarzı bişeyler, bide tatlı ve tuzlu kurabiye