Minikurabiye Bebişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor kilo alımları nasıl alması gereken kiloyu alıyorlar mı
MerveCinarKaya Minikurabiye 4,5aylık son ay 650gr almış totalde 7kg.2gun yapıyor 1fun yapmıyor kakasını da genelde
Busraeslem Minikurabiye 2 günde bir yapıyodu son günlerde hergün bir kere yapmaya başladı kilo alımıda güzel
Minikurabiye Hazine_aykut günde 3 4 defa yapıyor benimki bazen 2 yapıyor çok gibi geliyor bana 3 buçuk aylık
Minikurabiye Asilkuzey bizim de öyle ama biraz düşüktü kilo alımı doktor ya çok kusuyor ya çok kaka yapıyor ya da sütün azalmıştır dedi
Aylnemir Minikurabiye 4 ay 3 günlüğüz canım bu ay 400 gr almıs 6600 kilosu hergün 1 veya 2 sefer kakasını yapıyor
Tatliskooo Aylnemir peki ilk 2 ayda kilo alımı nasıldı ?benim oğlum 900 fr civarı aşdı ilk 2 ayda da ama bu ay yarısını alacak gibi görünüyor
Cnsutrkmn Minikurabiye valla benimki bazen 3 bazen 5 bazen 7 günde bi yapıyor kakasını. Kilo alımıda güzel 3 ay 9 günlük 6 kg idi 3 gün önce
Kuzetosunannesi Bizde 4 ay 8 günlüğüzkaka günde 3 4 sefer yapıyor bu aya kadar kilo alımı güzeldi haftaya gidicez en son 7 kg bakalım almışmı sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun
Minikurabiye Kuzetosunannesi evet öncelik sağlıklı olması ama bizimki 300 gr almıştı sadece bende acaba günde 3 4 kez kaka yapıyor ondan mı alamıyor diye düşündüm bide reflüsü de var
Kuzetosunannesi Minikurabiye bizde bu ay çok sık yapıyor ve kusuyor dr bişeyi yok diyor sanırım bizde bu ay kilo alamıcaz. 😥
Dilaramiracyusuf Her gün bir kere ya da iki kere yapıyor nadiren bir gün boyu yapmadığı oluyor her ay 1,5 kilo kadar alıyor güzel 9 olmuş masallah oglusum