Aycaxx Merhaba anneler. 22 aylık kızım aşırı iştahsız ve çok kabız oluyor doktor çatlak var dedi anestol krem yazdı kullanan varmı acaba aranızda günde kaç kere kullanıyorsunuz ?
serebro Aycaxx anestol ve fito krem kullanmıştık. Günde 3 5 kez surebildigin kadar sür demişti dr çok yedirmeden. Kısa sürede etki etti. Kabızlık için de kefir icirebilirsin. Bol sebze ağırlıklı sebze çorbası vs icir
ZMK Aycaxx anestol ve fito kullandık anestol çatlağı tedavi etmiyor sadece yapmadan önce canı acımaması için uyuşturuyoru neden fito yazmadı acaba fito çatlak için kullanılıyor biz kullandık 2 haftada düzeldi
Aycaxx serebro yese içse herşeyi veririm ama ağzını kapatıyor çok zayıf hiç bişey yemiyor bı patates makarna yiyordu doktor yasakladı onu da. Onun dışında ilacı bile zar zor ne hallerle veriyorum bir bilseniz 😭
ikiprensannesii2 Anestolu günde 2 defa kullanmıştım bir de hametan vermişti günde 3 defa Krem sürmediğim zamanlarda zeytinyağ sürmüştüm
ikiprensannesii2 tugbao Fitil kullanmadık biz sadece krem poposuna sürdüm içine doğru sürmeyin çatlak büyüyebilir. O bölgeye sürmek yeterli Fitil yaparken bildiğim kadarıyla ıslatmamak gerekiyormuş. O dönem duphalac şurup kullanmıştım ben oğluma 1 ay