NilMomm 6 ay 24 günlük kızımın sadece kafasında ateş var 2 gündür. Maksimum 38 i gördük. 4 saatte 1 calpol veriyorum. Diş olabilir dedi doktor. Böyşe olup nasıl bir yol izlediniz arkadaşlar 😔
Yica Ateş düşürücü verdim ılık duş aldırdım 7.5 aylık bebeğim hala ara ara atesleniyor kafası. Doktor diş dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için tahlil vs verdik birşey çıkmadı diş yani anlayacaginjz
NilMomm Yica bizde ilk kez oldu o yüzden korkuyorum ama vücudu öyle sıcak değil. Emerken ağzının içi sıcak bide bazen. Ne çorba yiyor ne yoğurt ki çok sever. Sadece emiyor.
Yica NilMomm Haah aynı bak ağzının içi yanıyor resmen. Dişlerden ya ve dediğiniz gibi iştahsız ek gıdaya resmen ara verdik. Birde çok öfkeli çok hırslı çok sinirli
NilMomm Yica evet evet. Kucağımda durmak o şekilde uyumak istiyor. Suyu bile reddiyor. Ama dişte öyle bi anda ateş başlar mı ya. Bi beyazlık bir şey de göremiyorum ben
Yica NilMomm evet yapıyor ya. Sonra bir anda hiç olmamış gibi o ateş gidiyor. 3.5 aylikti ilk böyle ateşlenmesi. 7.5 aylık oldu hala çıkmadı 🤦🏻 son 1 haftadır berbat iyice arttı uçuşa baya çıkmış inşallah hemen biter. Alt üst dişler şişmiş alt köpek dişi şişmiş. Bekliyoruz bakalım
NilMomm Yica ah canlarım benim ya. Dertlerini de anlatamıyorlar. Çok üzülüyorum oturup onunla birlikte ağlıyorum bende 😔 hepsi bu süreçleri kolaylıkla atlatsın
Yica NilMomm ona uzuluyorum bende. Ne uyukusu tam oluyor ne yemesi. Hep keyifsiz. Ne kadar zor eylem şu büyümek işi. Amin inşallah diyorum 💞💞