yookkdahaneler Kızlar 3. Gün bu gün ama gittikçe kuruması gereken yerde bu gün sarı salya sümük tarzı akıntılar gelmiş bayağı bir enfeksiyon mu acaba doktoruma da ulaşamadım çok korkuyorum
Kayrammoms yookkdahaneler dikişli mi yoksa klipsli mi oldu acaba sünneti eger klips ile yapildiysa bizim o kabuk olup atmadi sıvi bir sekilde atti biz surekli yag kullandigimiz için hep yumusak kaldi doktorumuzdq enfeksiyon degil normal dedi
Aybarsannesi yookkdahaneler doktorunuzun dediğimden başka birşey kullanmayın biz sadece krem kullandık dikisliydi bir haftaya toparlar kantaron zeytinyağı tentürdiyot bizim doktorumuz kullandıkları her doktor farklı kendiniz birsey uygulamayin
Funda-12 yookkdahaneler sürekli orijinal kantaron yağı tendirdiyot ile temizleyin o bölgeyi sonra bardak koyun sürekli temiz tutmaya çalışın zaten kurumaması için zeytinyağ veya kantaron kullandırıyorlar
yookkdahaneler Funda-12 daha yeni olduğu için kantron yağı kullanmadım canım 5 gün sonra başlayım dedim kendimce , dün gündüz felan yoktu akıntı bu gün sabah açtığımda aşırı vardı salya sümük olmuş resmen sarı Böyle
ayscnky1 Funda-12 merak ettim bardağı nasıl koyuyorsunuz bende bebeğimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama 6-7. aylarında düşünüyorum. o zamanlarda da bardak koyularbilir mi bezli oluyor çünkü nasıl olur.