biruykusuzanne Winnithepooh bende de oluyor uzun süre yıkayamadığım zamanlarda. Cif ve Domestosu kabine döküyorum güzelce ovalıyırym genelde gece yapıyorum sabaha bembeyaz oluyor
Winnithepooh biruykusuzanne 2 urunde var sıkıp hemen yıkıyorum bekletmek temizler demek bende bekleyeyim
biruykusuzanne Winnithepooh bi dene canım ben hep öyle yapıyorum ama çok kararmışsa değiştirmek lazım
Winnithepooh biruykusuzanne teşekkür ederim yok belli yerlerde kararmalar başlamış temizleyici hafifledi fakat beyazlasmqdi bi deneyim kiraciyim zaten ama benden sonra biri gekince ne pis kadınmış demesin kulağımı cinlatmasin🤭
biruykusuzanne Winnithepooh hahah evet diyebilirler 😃 çıkmayınca napcan canım ama çok rahatsız ediyorsa değiştir 10 lira falan maliyeti var eşin bile yapar
Winnithepooh biruykusuzanne o dusakqbinnlastiklwri cikartlip takılır mı kolayca inanmiyorum ben komple degsir saniyordum çözümü böyle kolaysa degistrmek en iyisi yani kapı aralarında kalan yerler ve yam altta metal kısmıyla olan yerler silikonlu mi yapıştırılır ki geri
Baybymucize Meliimom 1) makina bulaşık parlatıcısını spreye koy sık süngerle ovala 1dk bekle yıka ve sil sonuç ayna gibi olacaktır 2.)limon tuzunu sprey şişesine koy sık ovala bekle yıka sil Yaptığım ve en etkili iki uygulamayı yazdım ve şakın bir temizlik ürünü ile başka temizlik ürününü karıştırma zehirlenmeye yol açarsın bunlsrı yaparken çamaşır suyu cif ekleme
biruykusuzanne Winnithepooh eşin anlar canım illaki. Benim eşim o silikonları söküp yeniden yapmıştı bilmiyorum valla
Songul1996 Meliimom canım dün eşim,asperox mavi güç, ultra kirec sökücü diye birsey almis, dusa kabini pıril piril yapti,tavsiye ederim.