iki_prenses_annesi tugceongel benim ki biraz basit oldu ama ne yapalım iki çocukla anca bu kadar yapabildim 😁 makarna çorba akşam eşim gelince de salata yaparım tamamdır
Balkizlarim tugceongel Gül böreği , havuçlu patatesli Karnıbahar yemeği ayran çorbası havuç tarator çikolata soslu muhallebi pasta ✨✨✨
Liyosunannesi tugceongel ay aynı benim eşim, tek yediği sebze ıspanak . Onun dışında varsa yoksa tavuk 😩
Dedimolabilir tugceongel kayinpederim geliyor sevdigi yemekleri yapacam firinda kiymali patates bulgur pilavi salata corbam var.
tugceongel Dedimolabilir aca ba bütün kayınpederler bulgur pilavi mi seviyor 🤣benim ki bayiliyor sadece bulgur olsun başka bisey olmasın yer
Hiraprensesannesi35 tugceongel eşim ve kızıma nohut yemeği, ben nohut sevmediğim için fırında tavuk kanat yapcam. pilav bide salata 🥗 herkese afiyet olsun hanımlar 💐
tugceongel Hiraprensesannesi35 afiyet olsun ben hiç kendime özel yemek pisirmem ya ne güzel çeşit çeşit hazırlıyorsunuz 🙂
AyazMerve tugceongel ben de düşünüyorum da , bugün de yemek değil gün menüsü gibi yapsam dedim canım istedi 😁zeytinli poğaça , patates salatası , yaprak sarma , hira tatlısı yapmak istiyorum bakalım daha kalkışmadım 😄🙈
Aselinannesii6 tugceongel mercimek çorbası ıspanaklı börek şuan bu ikisi kesin başka ne olur bilmiyorum 😀
Hiraprensesannesi35 tugceongel akşama kadar kızımla uğraşmaktan sürekli acıkıyorumm ve çeşit çeşit yemek yapmak çok hoşuma gidiyo ve elim hiç aza varmıyor eşim diyo aşirete yemek yapar gibi yapma artık yazık günah diye napiyim bekarken öyle alışmısim🤣