Eymensmomm Bugun sonuc aldım kızlar interntten 2935 gebelik var değilmi? Eşim doktora sormaya gitmiş kanlı canlı demiş 12 olması gerekirken 14 gbi bişey demiş ben 14e dair bişey görmedim sistemde☺️
Bsradskran Eymensmomm ne demek istemiş pek anlayamadım ama senin dediğin değere göre gebelik görünüyor
Prensesannesiiii32 Prensesannesiiii32 beta ile birlikte kan değerlerinizede baktırdıysanız belki hemoglobin değerinizi söylemiştir doktorunuz
Eymensmomm Bsradskran bizde anlamadık vala canım dalga geçer gbi var yüksek gebelik var dese net anlayaczda kanlı canlı çok iyi değer demiş
Oglununannes Eymensmomm Vereceğim daha gebelik teti idrar da yeni bir çizgi net diğeri tam net çıkmadı ama göründü ilk hamileliğimde de öyle oldu gittim kan testi yaptım bir 5 günlüktü daha şimdi oğlum 4 ay 10 günlük ve sezeryan ile doğum yaptım şüpheleniyorum gidip yaptıracam belirtileri de var da
Miyonunannesi Eymensmomm canım genelde ilk ogrenıldıgınde deger 50-500 arası falan cıkar cogunda senın kesen bile goruncek degere gelmiş ondan doktor kanlı canlı demiş bence
Eymensmomm Miyonunannesi canım ilk hamilelik değerime baktım 1500 el gitmiştim kese vardı kalp olusmamıstı doktor dış gebelik olabilir dedi baya korkmuştum çok şükür ki öyle bişey olmadı 8hafta gbi görmüştük 😚yalnız yanlarım çok ağrıyır normalmi acaba
Miyonunannesi Eymensmomm evet canım normal ılk zamanda agrılar olabılıyo bndede olmustu sende bı gorun muayen ol bu ılk surecte oluyo ben kalp atısını bıle cok gec duymustum keseyı cok gec gormustum Rabbım saglıklı bir sekılde kucagına almayı nasıp etsin inşallah
Eymensmomm Miyonunannesi amin canım Allah razı olsun alttan muayene yapılmış mıydı acaba ilk hamileliğmde yaptırmıştım sonra araştırınca internetten çok kötü oldum yaptırmamam gerektiğini anlamıştım
Miyonunannesi Eymensmomm kuzum yaptırmanın her hangı bır sakıncası yok gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsın ben hemsıreyım kendımde yaptırdım bebek henuz cok kucuk oldugu ıcın en saglıklı sonucu vajinal muayenede alır doltorlar tabi sonrasında karından bakılır