Eminekadir Kızlar eşim varikosel bize direk tüp bebek dedi doktor ama herkes erkekte sorun olursa tüpbebek tutmaz dedi kadında olursa sorun tutar diyorlar
Berfu Eminekadir böyle saçma şeymi olur erkekte sorun varsa tutmaz falan hiç etrafı dinlemeyin benimde eşimde sorun vardı tüp bebek denedik suan 4aylık bebeğimiz var
caganinannesi Eminekadir herkes doktordan daha iyi bilmez. Lütfen herkes böyle diyo diye kendinizi üzmeyin zaten olmayacak olsa doktor demez ❤️
Semra9613 Sperm sayisi normal hareketleride iyiyse tup bebege engel degil varikosel sonucta 1 tane sperm hucresi yeterli dölleme icin.
Hsrtm Eminekadir eşimdede vardı tüp bebek yaptık tutmadı ameliyat oldu 1 sene sonra kendiliğinden oldu
Hsrtm Eminekadir her insanda olmucak diye birşey yok belki sizin tüp bebekle olucak ama bi doktorla kalmayın bence güzel bi hastanede üroloji bölümüne gitsin eşiniz
Aysegulisaa54 Eminekadir ya ne alaka benım eşimdede benzer sorunvardı hatta ileri derece Allahıma şükürler olsun🙏🏻
Kvncprns Eşime varikosel dediler. Ameliyat oldu. Olmadan birkaç gün önce bulantılarım başlamıştı ama hiç konduramıyordum. Eşim ameliyat oldu,ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim :))
Dilaam Eminekadir benim esimde varikosel amelyatı oldu tedavisiz cocuk sahbi olduk cok sükür bir kaç doktora gidin bence birde tüp bebekte erkekte sorun olunca sağlıklı spermleri topluyorlar aansınız daha vok artıyor diye biliyorum cok herksi dinlemeyin olabilir deyin gecin