Emirin_Annesi10 Mucize2020 benim oğlumda elini tutunca yürüyordu dengede duruyordu baya uzun süre ama tamamen yürümesi 1 ayı buldu fazlasıyla. 18 aya kadar yürümesi lazım diyorlar ama bence bir götürün içiniz rahatlasın. Zaten 1 ayada yürür allahın izniyle
Ekim-4 Mucize2020 İnstagram da yonca görgül var fizyoterapist sorularınıza cevap veriyor mesaj olarak atsanızda ayrıca cok güzel egzersizler paylaşıyor
Avsininannesi15 Mucize2020 inşallah cabucak yurur bebeginiz 😊 yanlış anlamayin lutfen benim kızım 14 aylik falandi dakikalarca ayakta duruyordu ama yurumesi 3 ayi buldu. bence bi doktora götürürseniz daha iyi olur. siralamasi varmi?
Ekim-4 Mucize2020 ayakta duruyorsa bir haftaya başlar adım atmaya ama ellerinden tutup destekleyin korkmasın bir iki adım atmasına yardım edin. Sıkıntı olsa ayakta da duramazdı bence biraz detekle bu ay içinde yürür geç olsun güç olmasın inşallah
Mommyishome Mucize2020 yanlış hatırlamıyorsam 18. Ay bu anlamda kritik zamandı. Takip eden çocuk doktorunuz yok mu?
2cocuk_1anne_ Mucize2020 maşallah bebeğine 🥰 Hep şey duydum 18 aya kadar normal diye Eğer ki biraz daha yürümez se bence doktora götürürün
Mucize2020 Mommyishome 18 e kadar evet ilk başlarda sürekli gitmiştik doktora uzun zamandır gitmedik ama doktorumuz vardı. sağlık ocağına gidiyorduk düzenli gerek duymamistim
Mucize2020 2cocuk_1anne_ işte bende bu şekilde düşünüyorum ama ne kadar daha bekleyeyim heran yürüyecek gibi ama zaman da geçiyor git gide
Emirin_Annesi10 Mucize2020 yazmayı unutmuşum şuan 16. Ayımıza girdik kuzum tam anlamıyla kendi yürüyor
Mucize2020 Emirin_Annesi10 maşallah Allah’ım sağlık versin,geç emekledi ondan da olur mu acaba diyorum ama 14 ayını geçti poposunun üstünde emekledi ilk ama
Cherryblossom 18 ayda bir gosterin derler yurumuyorsa ama endise de etmeyin belki egzersiz falan verirler kolaylasir her bebek aynı olmuyo
Mucize2020 Cherryblossom virüs çoğaldı artık çevremiz de de o yüzden o hastane ortamına sokmak istemiyorum ama bir yandan da düşünüyorum
Mucize2020 Avsininannesi15 inşallah teşekkür ederim,kendi tutunarak emekleyerek her şekilde gidiyor tek elle dışarıda bile gidiyoruz o kadar da hafif tutuyor ki ihtiyacı bile yok gibi aslinda