kaymakliekmekkadayifi Kizlar bugun saglik ocagi bebegime bu surubu verdi ama heryerde 6 yas alti kullanamaz diyo daha once kullanan var mi
sevdanurrrrr kaymakliekmekkadayifi şuan kullanıyoruz kızım hasta grip kızım 2 buçuk yaşında doktorumuz verdi
AnnaKarenina_ kaymakliekmekkadayifi iburamin zero zaten küçük çocuk ve bebekler içindir rahatlıkla kullanın
anataraf1leoparbenim Ben kullanıyorum 8 aylık bebeğime zaten piyasada çoğu ilaç 2 yaş ve üzeri için ne yazıkki özel olarak alabilirsen biraz maliyetli oluyor 😒onuda bi alırsam bi alamıyorum
kaymakliekmekkadayifi anataraf1leoparbenim bunuda odemediki sigorta 6 yas alti bebekler icin odemiyormus. Yine ucretini odeyip aldik
anataraf1leoparbenim 2 çocuğum var ikisinede aferin iburamin veriyorum doktor yazdıkça endişelenecek bişey yok canım
kaymakliekmekkadayifi AnnaKarenina_ prospektusunde de 2 yas alti kullanilmaz yaziyordu da kizim 10 aylik
AnnaKarenina_ kaymakliekmekkadayifi prosedür gereği ilaçların içerisine yazılıyor ama kullanılıyor her zaman prospektüse bakmayın doktor bilip veriyordur içinize dert oluyorsa da eczaneye sorabilirsiniz
anataraf1leoparbenim kaymakliekmekkadayifi sorun değil eczacılar bazen elindeki yerine başka ilaç satmak için de yapıyor mesela müdavimi diyor aslında elinde o ilaç da var stok eritmek için yapıyorlar uygun değil şunu vereyim felan diyor doktor zero olarak vermiş birde dahada uygun kullanıma
kaymakliekmekkadayifi AnnaKarenina_ eczaci da doktorunuz onermis normalde kullanilmaz dedi o yuzden endjselendim
Sonsuzmutluluk kaymakliekmekkadayifi 8 aylıkken verdiler kızıma yaş sınırı var ama doktorlar yazıyo yinede