Guneyinannesi1 Sabah aşını yaptırdık bebegimin geldiğimizden beri ağlıyor aç gibi meme veriyorum ilk başta çok gidiyor ozmn içiyor sonra ağlıyor kendini geri atiyor tekrar istiyor veriyorum ağlıyor aynı şeyi yapıyor aşıyla alakalı olabilirmi
Melikekkn Guneyinannesi1 Bebeğimde aynı şeyleri yapıyor genelde aşıdan değildir belki. Biz 3 ay 14 günlüğüz halâ aynı uykusu geldiğinde asla memeyi almıyor alsa bile dediğiniz gibi akanı gemiyor kendini geri atıyor uyutuyorum 3 dk sonra ellerini emme başlıyor alıp emziriyorum o zaman çok güzel emiyor. Belki gazı ya da ağrıdan olabilir 🤷🏻♀️
Yica Guneyinannesi1 aşıdan dolayı olabilir. Geçici bir süreç sık sık memeyi teklif edin siz. Ya da başka pozisyon deneyin. Belki canı yanıyordur aşının yeri
DefneRana3881 Guneyinannesi1 normalde akış hızı azaldığında yaparlar böyle 1. Ay aşısında yan etki görülmez çünkü pekiştirme dozudur. Ama benim kızımda 46 günlk aşıdan sonra çok huysuzlandı ve ben aşı yeri acıdığı için olduğunu düşündm çünkü bacağını oynattıkça ağlıyordu birde ona dikkat edin belki alakası vardr