Alptugunannesi07 2209 Herhangi bir memnuniyetsizlik yaşama durumum olmadı. Doktorumuz verdi oceanı. Bende gebeliğimde ocean ürünleri kullandım memnundum.
Busraaslan Butterflyy3 valla metalle vermemiz gerektiğini ebemiz söylemişti o yüzden bende vermedim sebebini sormamıştım
Toprakaren Buseennar oda güzel kullanabilirsin bizim burdaki doktorlar da hastalarına forte d yazmaya başladı
Alazgizem Butterflyy3 kuzum doktoruna danis lutfen benimde bebegm yeni dogdu doktorum ne yazdiysa onu aldik cunku bazilari baya gaz yapiyor vitaminler…
Butterflyy3 Alazgizem bizim burdaki doktorlar pek bilgili ilgili degil o yüzden onlarin dediklerinide almak istemiyorum saglik ocagindakini onaylayinca bende guvenmedim vercek olduguna canim
yusufmertmom Butterflyy3 coledan d3 kullanıyoruz. Doktorumuz devletin verdiğinin içerisinde bi maddenin olmadığını söyledi ve bunu önerdi günde 1 damla şeklinde
Alazgizem Butterflyy3 yani o zaman şöyle soyleyin mesela benim doktorum da devid damla vardi… ama sen butun vitaminleri arastir ole al..Rabbim saglk versin her bebege ins💖
benaslindayohum Toprakaren merhaba doktor bize ferrum yazdi kan ilaci o nasil acaba bilgi verirseniz cok sevinirim teşekkürler 😊