Elifinannesiiiiiii Kızlar bebeğim 2 aylık şuan. 1. Ayında 1 kilo almıştı ama bu ay 600 Gr almış ama görünürde çok zayıf nasıl kilo aldırabilirim denediğiniz kilo aldıran bir şeyler var mı? Ayrıca sadece anne sütüyle besleniyor
MesNes Elifinannesiiiiiii siz yemenize dikkat edin bol protein vitamin eksiğiniz olmasın 3 öğün güzelce yiyin her şeyden gece emzirin bol bol emzirin🥰
susunbebekuyuyo Elifinannesiiiiiii sadece anne sütü verebilirsiniz doktorunuz mama önermediyse ayrıca her ay 1 kg alacak diye bir kural yok doğum kilosu boyu vs bunlara dikkat ederek mama başlıyor doktorlar genelde
Aliaslan1 Elifinannesiiiiiii protein ağırlıklı beslenin badem ve ceviz de sütü yağlandırıyor. Son sütü de alsın mutlaka bir memeyi bitirsin
Aleynaezel Elifinannesiiiiiii 2 ay 5 günlük benim bebeğim de 5.600 kilosu gece 3 saate bir emziriyorum gündüzleri de 2 saate bir hala yada uyuyorsa uyanınca sık ye bol.bol ye vitaminli şeyler
hemsireleylos Emzirmenizi kontrol edin son sütü aldırmaya çalışın , protein ağırlıklı beslenin mümkün oldukça uyuyun ılık duş alın hergün işi gücü bırakın
Elifinannesiiiiiii Kızlar doğum kilosu 3.440 şuan 4800 sağlık ocağındaki hemşire iyi gibi dedi bende endişeleniyorum istemsizce ilk bebeğim sürekli tedirginim. Gece emzirme bırak uyusun diyorlar bende 2 gündür bıraktım kaldırmıyorum geceleri
Elifinannesiiiiiii Ayrıca reflüsü var çok emzirince kusuyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Sürümü sağıyorum bazen 70 CC çıkıyor sizce 2 aylık bebek için yeterli mi 70 CC?
Yengecanasii Elifinannesiiiiiii Bizimkide 2 aylık refluden dolayı az kg alıyordur bize gaviscon yazdi drb
Yengecanasii Elifinannesiiiiiii senin sagdigin ve bebeğin emdiği ayni degildir pompo ucundaki sütü alıyor bebek tüm damarları indiriyor 70 yeterli değil ama bebegin emdiği zaman 70 den fazla aliyordur ayrıca günlük 8 bez cisliyorsa doyuyordur
Ecemegem Elifinannesiiiiiii reflü için bebelac goldun tickener diye bir tozu var mamaya yada anne sütüne katılıyor koyulaştırıyor mideden çıkmayor ilk Kızımda kullandım emzirme öncesi az bişey sağıp bunu katın içirin sonra emzirin reflü kilo alımını etkiler ve emzirince hemen gazını çıkarma bi süre bekle sık sık emzirin protein ağırlıklı beslenin kilo alımı farkedecektir 😇
Sevdalianne Elifinannesiiiiiii gayet yeterli 70cc ki zaten bebek emdiginde daha cok emiyordur hic endiselenme yorunlarda zaten yazmislsr siz guzel beslenin protein ağırlıklı beslenin ara öğünlerde cig kuruyemiş yiyin sütünüz yağlanır ve kilo alır bebis. Ayrica kilosu gayet iyi endiselenmenize hic gerek yok
Elifinannesiiiiiii Anne80 bende öyle yapıyordum etrafımdakiler kaldırma uyusun dedikleri için 2 gündür kaldırmıyorum emzirmek için kendisi kalkınca emziriyorum
Belinayinannesi2911 Ecemegem doktor önerisiylemi aldınız benim kızımdada reflu var çok çıkarıyor ilaç kullanıyoruz biraz azalma yaptı ama yinede kusuyor
Elifinannesiiiiiii Ecemegem zaten gazını hemen çıkaramıyorum ki yoksa hepsini kusuyor. Peki mamayı doktorunuz mu önerdi
Ecemegem Elifinannesiiiiiii benimkiler ikizdi doğumdan itibaren mama verdim canım o tozu tavsiye ederim reflü için