Zehra46fb 4 aylık bebeğim mamasını içmek istemiyor çok iştahsız dişi çıkmıyor enfeksiyon felan yok biraz hırıltısi War yeşil kaka yapıyor pazartesi doktora götürecem ama yinede sormak istedim neden bu kadar iştahsız acaba ne yapmam lazım
Tgc9 Zehra46fb Etrafını daha çok incelemeye başladığı bir dönem geçici bir süreç bizde öyleyiz şu an acıkıyor ama etrafı incelemek istiyor içmek istemiyor mamasını 10 dk aralıklarla biraz oynayıp biraz içiriyorum. Mama yiyen bebeklerin kakasının yeşil olması normal kimisinin de sarı olabiliyor mamanın içeriğiyle alakalı eğer mukuslu kanlı bir kaka değilse korkmayın
ayscnky1 Zehra46fb sıvı kaka yapması normal de yeşil olması biraz üşütmüş olabilir. bende sağlık ocağındaki doktora sormuştum üşütürse kakası yeşil olur demişti.
Glsn7581 Zehra46fb Boynunuza renkli boncuklardan kolye takın onun ilgi odağı farklıysa emmeyebilir.bir de kalem suresi 50-52.ayetleri okuyun
Bedsssss Zehra46fb Az üşütmüş olablr. Benm oğlum da yeşil yapmıştı bzde dört aylıgz annem üşütmüş bebiş demişti ama geçer sadece usutmemeye dkkat edin
Sleepwalker Zehra46fb Bilemiyorum canim doktora gidip tahlil falan yaptır en saglikli cevabi doktot verir sana
Tgc9 Zehra46fb Öncelikle bir doktora götürün bir sorun yoksa belki mamasını az veriyorsunuzdur ölçeğin tam olmasına dikkat edin
ayscnky1 Zehra46fb canım hiç başıma gelmedi ki bilmiyorum. sen ptesi doktora götür bakalım ne dicek. burnu felan akıyor mu eğer akarsa da üşütme belirtisi olabilir.
MesNes Zehra46fb 4 ayda bir haller oluyor kuzulara Ayakta kucağınızda sallayarak gibi başka başka yöntemlerle deneyin
ayscnky1 Zehra46fb anne sütünü sağıp kaşıkla vermeyi denediniz mi acaba benim bebeğim biberon almıyor bende kaşıkla veriyorum o zaman alıyor.
Mrv518 Zehra46fb mamalar da alerjik olabiliyor bu tarz bebeklere özel mamalar var bi doktora danışın derim benim bebeğim de alerjik