DuyguAs Arkadaşlar kızım 7 aylık atopik dermatiti var yanakları kıpkırmızı sürekli nemlendiriyorum mustelanın ürünlerini kullanıyorum ama bi fayda göremedim çözüm bulan önerisi olan varmı acaba
Yusra34 DuyguAs Yediklerinize dikkat edin. Asitli baharatlı seylerden uzak durun. Özellikle bir kaç gün süt ve süt ürünlerini yemeyin. Tabi bunlar emziriyorsanız geçerli. Öpmek kesinlikle yasak. Sıcaklar egzamayı tetikliyor ev ısısı 22-24 arası olmalı. İlk etapta bunlara bi dikkat edip gözlemleyin
20Elif26 DuyguAs doktorunuza danışın kantaron yağı deneyin. Bende mustela yağları aynı Sefa hepsini denedim bizim sorun farklıydı ama çatlak gibiydi derisi hasar görmüş gibi ona kullandım hemen düzeltti ama tabi belki o farklıdır yine doktora danışın kantaron yağı deneyin ben pisige banyo sonrası nemlendirici olarak sadece onu kullanıyorum
Durumommy DuyguAs evde tuzlu su hazırlayıp günde 2-3 defa onunla sildim ardından Hipokort krem sürdüm kortizonlu doktor verdi 5 gün kullandım çok azaldı tuzlu su ile silmeye devam ettim ve Arko krem kullandım 1 ayda hepsi geçti çok şükür bir daha olmadı ama yumurta sucuk domates gibi şeyler tüketmiyorum baharat en büyük düşmanı
TospikDefneninAnnesi DuyguAs storice 👌🏻 Atopik tanısı oondu şükürler olsun 2 aydır baskıladık. Bişey çıkmıyor. Hergün banyo bol memlendirme. Ayrıca pharmaceris atopik vücut E serisi kullanıyoruz banyoda.
AyseYusufZeynep Radix kremi denediniz mi, Doktorunuza danışın ama bizde çok etkili oldu kısa sürede geçti, geçmiş olsun 😊
hellomom Benim kızımda da var. Bacaklarında sadece. Biz mustelanın stelatopia losyonunu kullanıyoruz. Birde ben arada küvetine su doldurup içinde biraz bekletip çıkarıykrdum, üzerine temiz su dökmediğimde arttığını farkettim.
Nuripekduru DuyguAs 3 ay çektim kullanmadığım kortizonlu krem kalmadı trosdy kullandım normal cilt kremi genelde mantar yara yanık gibi durumlarda sürülür hemen etki etti ve geçti denemedim ama madecasol da iyi dedi eczacı aldım onuda deneyecem