Duham44 Bebeginde karaciger enzimlerinde yukseklik cikan kimseler var mi acaba kan verdikte uzman doktora goturun dendi goturene kadar catlarim neyle alakali olabilir
Havvakck Duham44 enzim ler genlerle alakalı muhtemelen genetik bir rahatsızlık var mı diye bakarlar yakın zamanda antibiyotik kullandjmı yada enfeksiyon geçirdiğimi değeri kaç ?
Duham44 Havvakck 3 gun yuksek ates ve kusma vardi viral bi enfeksiyon geciriyo dedi doktor o zaman verdik kan tahlilinide onunla mi alakalidir yoksa baska bi sknti mi
Duham44 Havvakck genetik olarakta topuk kaninda kistik fibrozis cikmisti ter testi yaptirdik normal cikti gen testi istediler onu da yaptirdik o da skntisiz geldi
Duham44 15102021 hangi degere bakiliyor bilmiyorum doktor direk karaciger enzimleri yuksek dedi foto payalastim ordan bakabilir misiniz
Duham44 Havvakck 9 ay 6 gunluk tam oy kilo bas cevresi normal 10.500 kilo 78 boy kafa 45 daha yeni desteksiz oturmaya basladi onun disinda bi sknti yok gibi neyine bakmam lazim gelsiim olarak
Neva11 Duham44 sarılık,hepatit,safra gibi rahatsızlıklarda karaciğer enzimi yüksek çıkar ama yerinde olsam tekrarlatırm testi genelde hemolix olsn kanda bozuk çıkabilir deger yanıltmasın sizi
Duham44 Neva11 randevu aldim simdi goturcem ama o donem viral bi enfeksiyon var demislerdi ates kusmadan dolayi gecti sonra acaba ondan dolayi mi yuksek cikti